Перед входом до Ратуші на показ виставили суперкубок України - Блог про Львів

Перед входом до Ратуші на показ виставили суперкубок України

Суперкубок

Все менше та менше часу залишається до офіційного відкриття нового футбольного сезону в Україні. А, як відомо, він традиційно стартує поєдинком за суперкубок.

Цього року між собою зіграють гранди вітчизняного футболу: володар кубка України – київське Динамо та діючий чемпіон країни – донецький Шахтар.

Що цікаво, ця гра буде відбуватися на львівському стадіоні «Арена Львів». Початок гри о 21 годині.

Вже зараз відчувається особливий ажіотаж на цей поєдинок. Але, про це трохи згодом, а поки що сьогодні, 17 липня до міста Лева привезли трофей.

Протягом трьох днів, а саме з четверга до суботи, починаючи від 14 і до 18 години кожен охочий може прийти під будівлю Міської Ради та зробити фото для сімейного альбому або ж просто глянути як виглядає кубок що у вівторок отримає переможець поєдинку.

Авто довго чекати не став і під час обідньої перерви сходив глянути на кубок, якраз в 14 годині його встановили біля входу у Ратушу.

Перше що кидається в очі, так це леви. Вони сьогодні неординарні, адже їх вдягнули у шарфи команд. Один із левів фанат київського Динамо, інший – донецького Шахтаря.

Фанат Динамо

Щодо кубка, то він огороджений спеціальною стрічкою, доторкатися до нього не можна. Кожен охочий може стати біля нього і зробити фото.

Також читайте:   Футбол. Відбір до ЧС-2016. Україна 3:0 Косово (відео)

До речі, черга коли був ваш автор була ще та. Хвилин зо п’ять треба точно стояти. Правоохоронні органи поховалися в тіні, а кубок охороняють прості люди, які записалися у волонтери.

Фанат Шахтаря

Само собою, що це особи молодого віку. Цікаво мені лише чому кубок буде стояти до шостої години вечора? Чому, наприклад, не зробити показ до 8 години? Все-таки, люди до 18 на роботі, і тільки опісля гуляють містом.

Але, що маємо, те маємо.

Тепер переходимо до квитків, а з ними ой як складнувато. Пам’ятаю, що ще декілька днів тому коли розпочався продаж їх можна було купити за сто гривень. Тоді особливої уваги на них не звертав. Зараз же колеги радіють що вдається купити перепустку за 150-ть гривень.

Друзі їздили на стадіон «Арена Львів». Там в касах залишилися лише дорогі квитки від 300 гривень.

Заходжу на сайт gastroli.ua, там теж нема перепусток. Дивним чином були продані місця за 70-ть гривень, яких взагалі не було у продажі.

За 50-ь ніби є, але їх просто не продають. Кажуть що ці місця виділені для фанатів. Щось мені здається через отакий от штучний ажіотаж стадіон може бути наполовину порожнім.

Час покаже….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*