Як оригінально привітати молоду пару

Небесні ліхтарики

Минулих вихідних вашому автору довелося побувати на черговому весіллі. Насвяткувався я досхочу, але й окрім цього усього завдяки весіллю прийшли цікаві ідеї для нових публікацій.

От чого вартує лише тема – «Як оригінально привітати молоду пару?».

Саме про це і поговоримо у черговій публікації на блозі Воробуса.

Слова вітання, гроші, подарунки – саме таким чином ми вітаємо молоду пару, яка вирішила стати на рушничок щастя. Але, все це вже якось застаріло, хочеться чогось оригінального.

Автор блогу походив по весіллях і може розповісти про наступні види оригінальних привітань:

1. Феєрверк.

Не сказав би що це аж така новинка, бо її часто практикують під час святкування весілля. Головне тут мати багато грошей у кишені, щоб весілля було за містом і вгадати із годиною.

Що я маю на увазі? Головне запустити феєрверк тоді, коли стемніє і не буде ще аж зовсім пізно щоб люди із сусідніх будинків не жалілися правоохоронним органам.

2. Пісня у власному виконанні.

Колись ваш автор подібне практикував і не раз. Тут можна або записати пісню до весілля і махати губами або ж заспівати все на живо. Поважається більше останній варіант.

Але, знову ж таки, радив би перед забавою хоча б разок спробувати заспівати. А то коли буде погане виконання, то люд буде сміятися і вам буде ніяково.

Також читайте:   Як Воробус впав з бугеля

3. Запуск небесних ліхтариків.

Подібне на весіллі бачив вперше, але ж цікаво вийти вночі на вулицю, покликати молоду пару і разом із гостями запустити символи кохання в небо. Все-таки, любов таки врятує світ, що не кажіть.

До речі, запуск ліхтариків обійдеться по грошах вам значно дешевше чим той же феєрверк.

4. Оригінальний конкурс чи танець.

Пам’ятаю колись був на весіллі, то до залу із гостями та молодою парою зненацька приїхала зроблена із людей фіра. Там ще пан був вершником і він прийшов привітати разом із своїм «конем» новостворене подружжя.

Тут треба володіти хорошими ораторськими здібностями та попередньо знати текст розмови. Думаю це не складно зробити, головне щоб було весело і люд погодився допомогти.

Щодо танцю, то треба придумати щось оригінальне на зразок танго, румби чи номеру із «Танцюють всі».

Повірте, люд, який сидить на весіллі все це зацінить.

Якби там не було, вибір подарунку за вами. І ще, вистачить вже казати оці стандартні слова типу: «щастя, здоров’я, багато дітей». Зайдіть хоча б в той же інтернет та вивчіть щось оригінальніше.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*