Замах на Садового, вбивство Бабаєва. Що далі? - Блог про Львів

Замах на Садового, вбивство Бабаєва. Що далі?

Бабаєва більше нема

Сьогодні надворі 26 липня, субота, а це означає, що вихідні наступили, погода – хороша, тому можна як слід відпочити перед новим робочим тижнем.

Шкода лише, що перший вихідний день розпочався із неприємних новин.

Всі добре знають які бої точаться на Сході нашої країни, а саме в Луганській та Донецькій областях. Там ледве не кожного дня гинуть люди, руйнуються будинки і так далі. Не дивно, що багато людей втікають звідси до нас – на Західну Україну.

Але, схоже що спокій на Заході та інших частинах нашої країни теж може бути порушеним.

Прокидаюся сьогодні зранку, оновлюю сайти новин і просто беруся за голову. Навіть не пам’ятаю щоб стільки негативу в різних місцях було в один і той самий день.

Розпочалося все із будинку Андрія Садового на вулиці Стрілецькій що у Львові. Вчора, близько 23 години 30 хвилин, невідомі із гранатомета обстріляли будинок голови нашого міста.

На щастя, мера та його сім’ї не було вдома (поїхали відпочивати в Карпати), а то без жертв так чухаю би не обійшлося.

Хоча, бандити, мабуть, свідомо хотіли залякати Андрія Івановича.

Зараз триває слідство, мер вже давав інтерв’ю, де сказав що навіть не знає кому ж він так насолив що треба було стріляти в його будинок.

Йдемо далі. Місто Кременчук що на Полтавщині. Тут відбулася куди трагічніша подія – був убитий мер міста та по-сумісництву президент ФК Ворскла із 2005 року – Олег Бабаєв.

Також читайте:   Театрали від політики: українські реалії за Фрейдом

Сталося все спонтанно, чоловік під’їхав до смітників на власному авто, хотів викинути сміття аж раптом у нього почали стріляти. Як виявиться згодом, кулі були смертельними.

Кому потрібна була смерть відомій людині? Це важко сказати. Зараз правоохоронні органи шукають авто, які їхали у цей час по вулиці і мали відеореєстратори.

І це ще не все. Читав, що сьогодні буквально за пів години часу у міліцію поступило, увага, 10-ть телефонних дзвінків про замінування різних об’єктів нашого міста.

Бачу в людей з головою не все добре, для чого це робити?

На цьому трагічні події не завершилися. Сьогодні зранку неподалік Львова, а саме між населеними пунктами Пустомити та Лісневичі впав з невідомих причин приватний літак. Як наслідок, пілот загинув на місці.

І якщо смерть пілота – це ще так собі випадок, то замахи на Садового та смерть Бабаєва – не з проста.

В країні триває війна і кожного дня ти не знаєш чого слід очікувати і надалі. Терористи не зупиняться ні перед чим.

Тому, будьте обережними, бо, як відомо, береженого Бог береже.

Хай охороняє нас Господь.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Підсумки роботи блогу Воробуса у липні

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*