Дніпро, Зоря, Чорноморець… награли… (відео) - Блог про Львів

Дніпро, Зоря, Чорноморець… награли… (відео)

Що це було?

Незважаючи на те, що сьогодні останній робочий день тижня, блог Воробуса і не думає відпочивати, а буде і надалі радувати вас цікавими публікаціями.

Про що будемо далі? Відповідаю, про спорт, адже вчора і після вчора в Європі був великий футбольний день, проходили кваліфікаційні матчі у таких змаганнях як Ліга Європи та Ліга Чемпіонів.

Розпочнемо із останніх змагань, адже там нашу команду представляє команда, яку віднедавна очолює фахівець зі Львова – Мирон Маркевич і має вона назву – Дніпро.

Так от, дніпропетровська команда на своєму полі приймала гостей із Данії – команду Копенгаген. Через воєнні дії на Сході країни, ця гра відбувалася не у Дніпропетровську, а в столиці України – місті Києві.

Чесно скажу, поєдинок відверто розчарував. Гості з Данії грали на нічию, а Дніпро багато атакував і їхні всі нагоди зводилися до того, що або удари попадали у захисників або ж йшли мимо воріт.

Єдиний реальний шанс у Дніпра був у другому таймі, коли чудовий удар завдав Коноплянка, але кіпер Копенгагена у карколомному стрибку відбив цей удар.

У підсумку 0-0 і тепер шанси, мабуть, вже є вищими у команди з Данії, яка за тиждень буде вже грати на своєму полі.

Також читайте:   Враження від футбольного поєдинку Україна - Чехія. Погляд із середини.

Переходимо до Ліги Європи.

Тут нас розчарував одеський Чорноморець. До гри, всі фахівці, букмекери віддавали перевагу саме нашій команді. І це, навіть незважаючи на те, що гра відбувалася на полі Спліта.

Але, чи то хлопці Григорчука «перегоріли», чи що з ними сталося. Чорноморця на полі фактично не було. Не дивно що гра завершилася за рахунку 2-0 не на нашу користь.

Після гри тренер одеської команди казав що зробить все щоб налаштувати своїх підопічних на реванш, але якщо так і надалі будуть справи, то мало хто із українських команд буде грати в груповому етапі Ліги Європи.

Ще один наш представник – луганська Зоря на своєму полі в Києві приймала гостей із Норвегії – команду Мьольде.

Тут також грали, грали, і в кінці ся «всрал….и». Не сказав би що норвезька команда нас переважала, гра була рівною, потім за Зорю забив Каменюка, а коли йшли вже завершальні хвилини гри помилки допустився кіпер луганчан і тепер гра на виїзді для підопічних Вернидуба буде вкрай складною.

Щоб пройти далі українській команді будь-що треба забивати….

Тримаємо кулаки за українські команди і сподіваємося що всі вони пройдуть у наступний раунд змагань.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Футбол. Ліга Чемпіонів. Копенгаген – Дніпро. Прев’ю

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*