Футбол. Чемпіонат України. Дніпро 4:0 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Дніпро 4:0 Карпати (відео)

Дніпро 4:0 Карпати (відео)

Після коротеньких вихідних, продовжує свою роботу блогу Воробуса. Тем для обговорення, як завжди, багато, тому не будемо гаяти час…

Перше про що будемо говорити, так це про наші львівські Карпати, які в черговому турі чемпіонату знову програли футбол, на цей раз дніпропетровському Дніпру із рахунком 0-4.

Чому так сталося, чого слід очікувати від команди у майбутніх поєдинках, відео забитих голів про це і не лише читайте далі.

Після домашньої поразки у минулому турі від донецького Металурга на команду зі Львова очікував важкий виїзд у Дніпропетровськ до місцевого Дніпра.

До гри всі фахівці схилялися до думки, що шансів у «зелено-білих» в цій грі нема жодних. Так воно згодом і станеться, але ж чи міг хтось подумати собі що після «сухого» першого тайму голи у наші ворота полетять як у мішок.

Розпочали команди гру без розвідки. Звісно, що господарі поля більше атакували, багато рухалися, били по воротах, але захист Карпат на чолі із кіпером Ільющенковим грав безпомилково.

І навіть більше, під час однієї із контратак міг забити «карпатівець» Сергійчик, але молодому гравцю не вистачило досвіду.

Взагалі вважаю, що в Карпатах велика проблема із форвардами. Якщо так і піде надалі, то незабаром ми опинимося в глибокій ямі на останньому місці в турнірній таблиці.

Також читайте:   Таврія 1:1 Карпати (Відео)

Тим не менше, перший тайм Карпати вистояли, а ось у другій 45-ти хвилинці на полі була лише одна команда – Дніпро.

Не знаю що сталося із нашими гравцями, але чесно ще пощастило що ми не програли із більшим рахунком.

Таким собі злим генієм Карпат став Шахов, який відзначився дублем. Ще по голу забивали Бруно Гама та Калініч.

Помилок захист львівської команди наробив стільки, що їх би вистачило на кілька ігор. Все списати на молодість? Навіть не знаю що на це все сказати.

Звучить фінальний свисток, який фіксує закономірну перемогу Дніпра із рахунком 4-0, а це означає що саме ця команда здобуває три залікові пункти.

Карпати ж залишаються із нічим і тепер сподіваємося свій очковий запас зможуть поповнити у наступній грі проти луцької Волині.

Цей поєдинок відбудеться 17 серпня на полі нашого суперника. Початок о 19 годині 30 хвилин. Пряму трансляцію можна буде переглянути на телеканалі «2+2».

Бажаємо Карпатам перемоги, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: xsport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*