Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:2 Металург З. (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:2 Металург З. (відео)

Металург перемагає

У 5-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із Запоріжжя – команду Металург.

На жаль, ця гра завершилася поразкою нашої команди із рахунком 1-2.

Після переможних двох ігор у чемпіонаті проти Волині та Чайки на Кубок, вболівальники Карпат йшли на стадіон «Арена Львів» із одним бажанням – побачити чергову звитягу своєї команди.

Але, як це часто трапляється, чого багато хочеш – ніколи не можеш отримати.

У зв’язку із поганим станом газону на стадіоні «Україна» цю гру Карпати проводили на новій арені – стадіоні «Арена Львів».

А, як відомо, ця споруда є не фартовою для нашої команди. Хоча, як на мене, це все маячня. Треба просто виходити і показувати клас, а не думати, гадати що для нас фартове, а що ні.

Шкода, що класу Карпати сьогодні так і не продемонстрували.

Сама гра була нудною. За всю команди мало били по воротах і якби не гол Карпат у першому таймі ваш автор би просто заснув.

Вийшов він досить таки курйозним. 30-а хвилина – Гітченко бив по воротах, а захисник Металурга – Лисицький зрізав його у свої ворота.

На цьому у першому таймі все.

Друга 45-ти хвилинка чимось екстраординарним не відзначалася.

Багато боротьби, мінімум моментів біля воріт обидвох суперників. Така собі гра на першість області.

Здавалося гра так і завершиться мінімальною перемогою Карпат, але не тут то було.

Коли гра вже підходила до завершення на полі сталося щось фантастичне. Завершується 90-а хвилина гри, Металург заробляє штрафний, до м’яча підходить Льопа, навішує і ніким не прикритий Татарков забиває м’яч у ворота Карпат.

Також читайте:   Квитки на кубкову гру між Карпатами та Металістом коштуватимуть від 20 гривень

Шок? Мабуть що так, адже втрачати такі перемоги явно непотрібно.

Але, і це ще було не все. Карпати розігрують м’яч із центра поля, роблять помилку, Металург всією командою атакує наші ворота, Платон пасує на того ж таки Льопу і Дмитро просто таки знущається із захисту та воротаря нашої команди.

1-2 і це перемога гостей. Чесно скажу я як і всі решта вболівальників Карпат на стадіоні та біля екранів телевізорів навіть не зрозуміли що сталося.

Як так можна програти? І це не найсильнішій команді першості, яка не вигравала на виїзді із, увага, 2011 року.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу гостей із міста Запоріжжя, а це означає, що саме команда, яку тренує Олег Таран набирає три залікові пункти і переміщається на 5-е місце в турнірній таблиці.

Карпати ж із 4-ма пунктами залишаються на 11-ому місці, а якщо ще й Волинь у звітному турі обіграє свого суперника, то ми можемо опуститися і взагалі на 12-е місце.

Наступний, 6-й тур чемпіонату відбудеться через два тижня. А все тому що свої поєдинки буде проводити наша національна збірна.

Якщо ж загадати знову ж таки за 6-й тур, то у ньому Карпати поїдуть грати на виїзд до Полтави проти місцевої Ворскли.

Гра відбудеться 13 вересня, початок о 19 годині.

Будемо сподіватися на позитивний результат у цій грі для нашої команди, а поки що насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*