Футбол. Ліга Європи. Плюс Дніпро та Металіст, мінус Зоря + відео - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Плюс Дніпро та Металіст, мінус Зоря + відео

Зоря програє

Черговий день розпочався, а, отже настав час порадувати читачів ресурсу все новими та новими публікаціями.

Розпочнемо із футболу, адже вчора в Європі був знову ж таки великий футбольний день. Проходили поєдинки кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

Увага українських вболівальників футболу була прикута до матчів за участю Металіста, Дніпра та Зорі.

Харків’яни грали вдома, а от футболісти із Луганська та Дніпропетровська проводили поєдинки на виїзді.

Розпочну із негативу, а саме із поєдинку за участю Зорі.

Після домашніх 1-1, мало хто із фахівців вірив у те, що команді Вернидуба буде під силу пройти далі. Коли увімкнув цей футбол, то побачив що футболісти Зорі дуже переживали, а від того робили багато помилок.

Як наслідок, у наші ворота влітали необов’язкові голи. 0-3 на 48-й хвилині – це погодьтеся серйозний удар по амбіціях українського клубу.

Недарма ж коментатор гри ще сказав, що сподівається від Зорі на гол престижу. Він таки відбувся на 56-й хвилині, а його автором став Малиновський, який у матчі був і героєм і згодом анти-героєм.

Хто ж міг подумати, що після цього голу в Зорі відкриється друге дихання? За кілька хвилин Білий та той же Малиновський роблять рахунок в зустрічі 3-3 і вже наша команда за такого розкладу виходить у груповий етап Ліги Європи.

Також читайте:   PARIMATCH Екстра-ліга. Представляємо учасників. «Продексім»

Треба було протриматися якихось 10-13 хвилин.

Нажаль, цього зробити не вдалося. 92 –а хвилина – Малиновський не зумів як слід винести м’яч, то потрапив до гравця Феєнорда – Ману, він обіграв 3-ох захисників Зорі і невідпорно пробив повз нашого кіпера.

Це просто таки трагедія….

Дніпро гостював у Хайдука. Гра була досить таки нудною. Наша команда переважно думала про те, як зберегти свої ворота на замку, а господарі всіма силами атакували.

Нервова гра таки завершилася «сухими» нулями і команда Маркевича крокує далі.

Що ж до гри Металіста із Рухом, то тут також не обійшлося без нервів. Основний час гри завершився внічию 0-0, а в додатковий лише завдяки голу з пенальті Шав’єра команда з Харкова зуміла перемогти.

Хоча, поляки моменти мали і ще й які. Просто це був не їхній вечір. І тому, Рахаєв і компанія крокує далі.

Вже сьогодні, а саме о 14 годині за київським часом у Монако відбудеться жеребкування групового етапу змагань. Своїх суперників по групі дізнаються Динамо, Металіст та Дніпро.

Як тільки буде нагода, блог Воробуса одразу ж вас про це повідомить додатково.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*