Футзал. Друга ліга. Фанат-2 9:4 Стрийська-2 (Воробус знову перемагає) - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга. Фанат-2 9:4 Стрийська-2 (Воробус знову перемагає)

Воробус зіграв на нуль

Сьогодні надворі 16 серпня, субота, а це означає, що настав час для відпочинку. Робота буде аж в понеділок, а зараз можна розслабитися.

Не відпочиває лише блог Воробуса, який у черговій публікації спробує порадувати вас чимось цікавеньким.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, про футзал, адже саме в цей суботній день черговий поєдинок на футзальній аматорській лізі зіграв ваш покірний автор.

Чи вдалося перемогти нашій команді, як відіграв Воробус та багато іншого читайте далі.

Перед тим як розповісти про сьогоднішній поєдинок скажу, що минулого тижня наша команда «Фанат-2» у рамках другої ліги серед аматорів грала проти команди СК «Львів».

Поєдинок пройшов досить таки цікаво і завершився за нічийного рахунку 2-2.

Сьогодні ж вже із Воробусом у складі нам протистояла команда «Стрийська-2». Поєдинок залишив по собі різні враження. З одного боку ніби виграли, а з іншого у другому таймі був трохи бардак.

Але, про все по-порядку. Не любить ваш покірний дощ, але сьогодні прийшлося грати саме під ним. Вже стало доброю традицією, що Воробус виходить зі стартових хвилин гри, а після перерви мене змінює інший воротар.

В принципі, тактика – хороша.

Розпочала звітний матч команда «Фанат-2» дуже активно. Наші гравці буквально таки спокою не давали «Стрийській-2». Десь так і думали забити швидкий гол, але що це зробимо за 20-ть хвилин аж сім раз ніхто не очікував.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Молодь. Карпати 3:1 Металург Д.

Одним словом, нам вдавалося все. Щодо Воробуса, то особливої роботи я не мав. Так, кілька ударів було по наших воротах, але зіграв я вдало. Навіть більше, приходилося з кожною хвилиною все більше боротися із дощем, який посилювався.

У другому ж таймі наша команда просто розслабилася. Почалися помилки, багато гравці брали на себе. Як наслідок, 20-ти хвилинку ми програли із рахунком 2-4.

Звісно, що після гри у команді була розмова про цей тайм і всі погодилися з думкою, що якщо хочемо зайняти призові місця, то подібних помилок робити не можна.

Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу команди «Фанат-2» із рахунком 9-4 і в турнірній таблиці ми і надалі перебуваємо на третьому місці.

Найближчих своїх конкурентів команди «Фест» та «Львів фан Клуб» ми випереджаємо на 3 залікові очки. І саме з «фанами» ми будемо грати наступного тижня.

Можна не сумніватися, що до цієї гри команда «Фанат-2» підійде в хорошому настрої та формі.

А поки що відпочиваємо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*