Футзал. Суперкубок України. Енергія розгромно програє Локомотиву (відео) - Блог про Львів

Футзал. Суперкубок України. Енергія розгромно програє Локомотиву (відео)

Енергія програє

Сьогодні у Харкові матчем між львівською Енергією та харківським Локомотивом офіційно стартував черговий сезон у такому виді спорту як футзал.

Добре що стартував, адже криза у державі позначилася і на спорті. Тому не є дивним то факт, що команди не мають грошей і, або припиняють своє існування, або ж просто скорочують свої фінансові витрати.

Так сталося і з нашою Енергією, яка багатьох ключових виконавців відпустила. Натомість були набрані нові люди, переважно вихованці львівського футболу.

У Локомотива справи набагато кращі. У команди стабільне фінансування, плюс до того всього клуб поповнився такими гравцями як: Рогачов, Бондар, Овсянников і так далі.

Десь у підсвідомості була надія, що у матчі за суперкубок львівська команда зможе дати бій. Але, як показала згодом гра, харківська та львівська команди перебувають зараз на різному етапі розвитку.

Локомотив готується змагатися із сильнішими командами Європи в кубку УЄФА, Енергія є шукає стабільний склад.

Не став дивним той факт, що вже до 15-ї хвилини гри Енергія програвала в рахунку 0-4. Десь можна дорікнути кіперу що не виручав. Але, як відомо програє вся команда.

Так, потім Пітулю поміняли на Кардаша, але і він нічого не міг зробити. Розгром команди продовжився. Як наслідок, до кінця гри нашій команді забили ще 4 м’ячі на що ми зуміли відповісти дублем Миколи Грицини.

Також читайте:   «Галицька здоба» у змаганнях Першої ліги. Статистика

Голи престижу, все-таки, вдалися. Чесно скажу, навіть нема настрою зараз переповідати події у матчі. Рахунок говорить сам за себе.

Одна справа грати проти криворізького Привата, а друга проти чемпіона країни в складі якого зібрані всі кращі гравці. Одразу ж помітно клас гри команди.

Шкода, що колись команда була, боролася за чемпіонство, а зараз у грі із тим же Локомотивом виглядає дуже мляво.

Цікаво мені також сьогодні було чому не грали такі гравці як Тригубець, Когут, казали Цой ніби має бути. Невже їх поберегли на чемпіонат? Щось так не думаю.

Як буде грати Енергія у чемпіонаті побачимо зовсім скоро, а саме 6 вересня, коли львівська команда буде стартувати у першості матчем проти сумської команди – СУМДУ.

Ваш покірний автор спробує сходити на цю гру і згодом поділитися своїми враженнями від побаченого.

А поки що вітаємо харківську команду із завоюванням чергового трофею і чекає відео голів, яке згодом ми спробуємо завантажити на наш ресурс.

Фото: futsal.sport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*