Навіщо нам гуманітарна допомога від Росії? - Блог про Львів

Навіщо нам гуманітарна допомога від Росії?

Гуманітарна допомога

Сьогодні надворі 13 серпня, середа, а це означає, що черговий робочий день триває. Погода сьогодні знову ж таки не сонячна, тому не здивуюся коли скажу, що багато людей зараз сидить в інтернеті і, сподіваюся, читає наш з вами блог.

Про що будемо говорити в даній публікації? Відповідаю, про політику, адже війна в Україні триває і ледве не кожного дня гинуть люди. У Львові, до слова, 13 серпня оголошено знову ж таки днем жалоби.

Тому, якщо маєте можливість утримайтеся від гучних святкувань і вшануйте пам’ять людей, які боролися за свободу нашої держави.

Все то так, але Росія мене знову ж таки дивує. Вкотре переконався, що російський світ настільки примітивний, що вже нічого не здивує із їхнього боку.

Думаю ви розумієте про що я.

Як відомо, нещодавно Росія завила про те, що надасть гуманітарну допомогу жителям південно-східних областей, які страждають від рук терористів. Спеціальний конвой у складі 280 вантажних автомобілів вже навіть виїхав.

Так, гуманітарна допомога – це добре, але кого здивувати хоче Росія? На місці України я би цієї допомоги не приймав, а послав би їх далеко і бажано назавжди.

Це мені нагадує дитячі роки, коли билися вулиця на вулицю. Спершу, нехай там Наукова дала тягла Пекарській, сильно їх побила, а потім пацанва приходить в лікарню із мандаринками провідувати хворих.

Також читайте:   Про роль і місце політичних партій України в період снігової негоди

Що це за такі цирки? І квитків купляти не треба….

Якщо Путін і його оточення такі добрі, то чому вони і надалі постачають зброю терористам, всіляко фінансують їх? Покажіть що ви за мир і перекрийте свій кордон із Україною. Чи слабо?

Не давайте швалі лізти в нашу країну….

Є ще одна думка. Росію зараз обклали різними санкціями і тепер Путлер і компанія хоче показати що вони такі добрі, ні в чому вони не винні і так далі.

Сподіваюся Європа на це не поведеться і зробить відповідні висновки. Гуманітарну допомогу можна приймати, але не від нашого північного сусіда. Вони вже давно хочуть нас знищити як націю, поваги в них взагалі нема до сусідньої країни.

Люди виставляють у соціальних мережах фото із вбити воєнними з України. Хіба це нормально, по-людськи? Це лише останній урод може таке робити. І ще там щось говорять про братські народи?

Тут одразу ж згадалися слова, що ніколи ми не будемо братами…

Україна ще заживе як треба, війні колись таки настане кінець… Слава Україні, Слава Героям і нехай нас боронить Господь Бог…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 14.08.2014 пише:

    Насправді не все так примітивно як здається, кацапстан як завжди веде цинічну і брудну гру. Від гуманітарки ми відмовитись не можемо, оскільки по-перше вона там дійсно потрібна, а по-друге якщо ми заблокуємо їхній конвой, то всі їхні гебельсівські ЗМІ відразу завиють в унісон що фашисти морять голодом і хворобами Луганду і Донбабве, добрий царь їм хотів допомогти продуктами і медикаментами, а “київська хунта” навіть це заблокувала бідолашним. Рівень цинізму, брехні і маніпуляцій вже побив усі рекорди, але це той світ в якому ми живем…

  2. Архіваріус 14.08.2014 пише:

    Росія ще з давних часів відзначалася підлістю та хитрістю Одна Переяславська рада чого варта. Нашому північному сусідові віри нема ніякої, він завжди готовий до обману та підлості і в цьому ми переконалися вже не один раз.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*