Повернення до совка? У Львові почали з’являтися автомати з газованою водою - Блог про Львів

Повернення до совка? У Львові почали з’являтися автомати з газованою водою

Автомати з водою

Продовжуємо радувати, вас, читачі блогу, цікавими публікаціями. Про що будемо говорити на завершення цього спекотного дня, так це про автомати газованої води що віднедавна знову з’явилися в нашому місті.

Де побачив їх Воробус, чим вони відрізняються від автоматів що були за «совка» та багато іншого читайте далі.

Надворі зараз жарко, люди лише й думають якби то врятуватися від сонця. Десь думав обнадіють синоптики, але вони на весь наступний тиждень прогнозують таку ж саму суху жарку погоду.

Що ж, прийдеться щось придумати.

Гуляв вчора автор блогу по місті, милувався містом Лева аж раптом дивина, на площі Ринок неподалік універмагу стоїть автомат газованої води. Спершу ваш покірний подумав, що це якийсь прикол, автомат витягнули з якогось підвалу, але ні.

За мить до нього підійшли люди, кинули монети і ще за мить почали пити прохолодну воду.

Що ж, нічого іншого не залишилося як також спробувати дану воду. Звісно, ризик таки є, але горіла хата – гори й підвал, пробуємо…

Шукаю копійки і знаходжу лише 25-ть, а за таку ціну можна купити воду без сиропу. Кидаю монету і за мить переді мною з’являється вода.

Хах, п’ємо…. На смак може бути, вже на кілька хвилин врятуюся від спеки. На автоматі також пише, що є можливість замовити воду із сиропом. Така послуга коштує – 50 копійок.

Також читайте:   Хто викрав львівський трамвай? (відео)

Не подобається мені в цьому автоматі те, що тут можуть вкрасти стакан. Деякі люди в нас дикуваті, люблять халяву і можуть забрати даний стакан додому.

Казали мені добрі люди, що такий рагулізм вже спостерігався, але власники автоматів виходили «сухими із води» коли стакан прив’язували….

Думаю, що і зараз можна зробити подібне, а ще краще ходити гуляти із своїм горнятком. Тоді, і мити його не прийдеться. Просто кинете 50 копійок, підставите горнятко і будете за мить пити водичку.

Не подобається мені в цій ситуації із автоматами що знову ж таки йде нагадування про СССР. Саме в совку колись на кожному кроці вони стояли.

Невже ми знову до нього повернемося? Сподіваюся ніколи і ні за яких умов. Такого «подарунку» нам не треба.

Якщо ж відкинути ці всі домисли, то як написав наш читач пан Самоліт подібні автомати з водою він бачив неподалік церкви Єлизавети що в районі привокзального ринку.

Отже, автомати таки з’являються.

А як ви, читачі блогу, відноситеся до подібного «нововведення?» Воно нам потрібне чи це зайве?

З радістю вислухаю вашу точку зору.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. User 03.08.2014 пише:

    До чого тут совок? Совковий хіба «дизайн». По Києву дофіга осучаснених автоматів (ціна набагато більша за 50 коп), зокрема червоного кольору з написами «Воды Лагидзе» і символікою СРСР. Як казали Джей і Боб — «аццтой пидарский, 80-е годы». Їх не завадило б джорджифікувати… грузинізувати… коротше, додати білого і заребрендити під грузинський прапор, раз уже згадали Лагідзе (і взагалі в нас чим далі, тим більше «старий добрий лимонад» асоціюється не з совком, а з Грузією).

  2. Stakeholder 03.08.2014 пише:

    Сам факт автоматів з водою на вулиці за прийнятними цінами – це звичайно не совок, а дуже навіть добре. Але дійсно, для чого витягувати з підвалу ці технічно і морально застарілі агрегати, які своїм виглядом зовсім не вписуються у львівське серидовище? Я вже мовчу про те, що багато людей звикли в умовах вулиці пити з індивідуальних пластикових чи паперових стаканчиків, а не з одного скляного на всіх, який там тіпа якось миється після використання.

  3. quickstep007 03.08.2014 пише:

    Идея прекрасная, но оформление подкачало. Такой мастодонт хорош был бы в каком-то кафе, оформленным под 50-60-е.
    Если сделать автомат изящным и стильным, с одноразовыми пластиковыми стаканчиками, то было бы неплохо.

  4. russo turisto 03.08.2014 пише:

    Хорошие автоматы. Помню, стукнешь по панели кулаком и водичка без монетки течет. 😀

  5. YurOK 04.08.2014 пише:

    Бачив одного разу як з цього стакану давали пити песику. На зауваження людей жінка відповіла що песик в неї чистий, хатній і він також живий і хоче пити в таку жару.

  6. Вертоліт 04.08.2014 пише:

    Бачив як бомжі пили з таких автоматів .

  7. viking 04.08.2014 пише:

    Простіше взяти з собою пляшку води, а то через такі автомати ще можна якусь заразу підчепити.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*