Біля палацу спорту “Галичина” відреставрували сходи - Блог про Львів

Біля палацу спорту “Галичина” відреставрували сходи

Сходи

Хто з блогом із самого початку, той знає, що ваш покірний автор останнім часом всерйоз взявся за благоустрій нашого міста.

Звісно, вирішити ту чи нішу проблему фізично я не можу, але принаймні за допомогою публікацій хочу привернути увагу громадськості до тієї чи іншої проблеми.

Пам’ятаю багато писав про відсутність лавочок у центрі нашого міста і не лише, про дерева, які не обрізають на Високому Замку, про сходи, які, де-не-де знаходяться у ганебному стані тощо.

Саме про сходи ми і будемо говорити у черговій публікації на блозі Воробуса.

Пам’ятаю нещодавно ваш покірний знову ж таки переходив через підземний перехід неподалік автобусного заводу.

Так от, скільки ресурсів вже не писали про цю проблему, ніхто і надалі нічого не робить. Реально, коли там йдеш, то думаєш не проте як перейти на другу сторону вулиці, а швидше за те щоб не зламати ногу.

Там дуже все плачевно, навіть не хочеться про це писати, а таки треба. І буду це робити до тих пір, поки не зроблять все як має бути.

Що цікаво, коли Воробус пише публікації, то мені часто кажуть слова критики про те, що я вічно все критикую і не можу нічого похвалити.

Також читайте:   Ремонти вулиць у Львові. Поточна ситуація

Так от, відповідаю, нічого подібного. Якщо є приємні зміни у місті, то обов’язково про них згадую.

От буквально кілька тижнів тому ваш автор ходив на футзальний поєдинок за участю львівської Енергії.

Гра проходила у палаці спорту «Галичина» що знаходиться на вулиці: Керченська, 8. Зал – хороший, покриття теж, але збоку вулиці Зеленої сходи знаходилися у дуже ганебному стані.

Ще влітку так-сяк обійти можна було ці уламки, розвалини, а от взимку коли був лід люд просто падав. І це майже центр нашого міста.

Зараз же все змінилося. Сходи просто не впізнати. Таке враження зараза що вони поламаними так і не були ніколи. Аж приємно йти.

Хто їх зробив важко сказати. Такою інформацією не володію. Не може ж все автор блогу знати в цьому житті.

Тепер люд, що буде йти до палацу спорту «Галичина» або ж просто підніматися по вулиці Зеленій не буде думати як обійти поламані сходи.

Є правда один момент, зараз там ще перед сходами ремонтують вулицю, але це діло тимчасове. Як кажуть: «Ремонт треба перетерпіти щоб згодом все було красиво».

Блог Воробуса і надалі буде слідкувати за сходами міста Львова і у найближчих публікаціях будемо їх описувати.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*