Бокс на стадіоні “Арена Львів”: Усик- Брюер. Квитки вже у продажу

Бокс у Львові

Що не кажіть, а останнім часом дуже багато спортивних та культурних подій відбувається на стадіоні «Арена Львів». І це лише початок, бо вересень та жовтень буде ще більш насиченим на них.

Матчі чемпіонату України, Ліга Чемпіонів, Ліга Європи, матч збірних України, боксерський поєдинок за участю Олександра Усика – це і не лише чекає на громадськість міста.

Так як Воробус ще ніколи не бував на боксерському поєдинку наживо, то щось мені захотілося сходити на хоча б один із боїв. Тим більше, що ще давніше було сказано, що український боксер – Олександр Усик буде боксувати у нашому місті.

Звісно, що за 300 і більше гривень за квиток на бокс я би не йшов, ну хіба що на поєдинок за участю братів Кличків, а от за меншу суму чого б і ні?

Думаю, що боксерський поєдинок має бути не менше цікавим чим той же футбол, якого на львівському стадіоні «Арена Львів» буде ой як багато.

Повертаючись до боксерського поєдинку за участю Олександра Усика скажу, що він відбудеться 4 жовтня. Орієнтовний початок – 19 година.

Також додам, що це буде перший титульний поєдинок у професійній кар’єрі нашого спортсмена На кону як не крути, а пояс Інтерконтинентального чемпіона WBO у важкій вазі.

Також читайте:   Бокс: "за" чи "проти"?

Суперник – чемпіон Південної Африки – Деніель Брюер.

Окрім цього, на фантів боксу очікує прощальний поєдинок за участю львівського боксера – Андрія Котельника.

Також в андеркарді боксерського шоу в ринг вийдуть: Віктор Плотніков, Олександр Устінов, Олег Малиновський та інші боксери.

Що ж, пробуємо купити квитки на цей боксерський вечір.

Заходимо на сайт gastroli.ua, обираємо подію, а це – MORE THAN FIGHTS, натискаємо «купити квиток» і перед нами з’являється схема стадіону.

Як бачимо, квитки ще є і вони коливаються в районі від 50 і до 300 гривень.

Якщо людей цікавлять дешеві квитки, то вони є, але їх дуже мало. В більшості перепустки коштують 100 гривень.

Ще мить і вибираємо сектор де ми хочемо сидіти. Сервіс опісля вибору місця просить ввести ім’я, прізвище покупця, погодитися з умовами сайту і за мить треба ввести дані вашої платіжної кратки.

Коли покупку здійснено вам на пошту прийде електронний лист із квитками. Їх треба роздрукувати і потім пред’явити при вході на стадіон.

Нічого складного у цьому нема.

Думаю що перед самою подією охочих потрапити на боксерський вечір буде вже значно більше.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*