Футбол. Огляд поєдинків за участю українських команд в єврокубках (відео) - Блог про Львів

Футбол. Огляд поєдинків за участю українських команд в єврокубках (відео)

Ребров перемагає

Після матчів збірних поступово повернулися в Європу матчі національних чемпіонатів та єврокубків. На тижні відбувалися поєдинки в Лізі Чемпіонів та Лізі Європи.

Звісно, що вся увага українських вболівальників футболу була прикута до поєдинків за участю донецького Шахтаря, дніпропетровського Дніпра, харківського Металіста та київського Динамо.

Зіграли ці команди по-різному. Тому у черговій публікації Воробус спробує зробити коротенький огляд всіх поєдинків за участю наших команд.

Розпочнемо, звісно, із Ліги Чемпіонів. Тут нашу країну представляє чемпіон країни – донецький Шахтар.

Нашим суперником у прем’єрному матчі був дебютант змагань – іспанський Атлетик. До гри фахівці віддавали переважно перемогу саме іспанцям. Але, як показала гра, іспанці нічим Шахтар не здивували.

Так, місцева публіка гнала своїх гравців вперед, але «гірники» вдало захищалися і по-можливості атакували.

У підсумку все завершилося «сухими» нулями і всі тепер чекають поєдинку у Львові між нашою командою та португальським Порту.

Ліга Європи.

Металіст.

Після того як команду покинув вже екс-тренер – Маркевич, пішло багато іноземців, є суттєві проблеми з фінансами, від цієї команди можна сподіватися чого хочеш.

Сьогодні харків’яни можуть виграти в сильного суперника, а вже завтра програти досить слабій команді.

Вкотре цю нестабільність ми побачили у грі проти турецького Трабзонспора. Гра проходила у Львові, але це не думаю що суттєво вплинуло на результат.

Також читайте:   Неймовірна "Енергія" вийшла у фінал (відео)

Чимось ця гра мені нагадала гру між Атлетиком та Шахтарем. Також команди були гідними одна одної, але у підсумку Металіст таки програв.

Все вирішилося на доданих до основного часу гри хвилинах. Захист проспав гравця з Туреччини і ми програли.

Хоча, як на мене, все заслужено. Металіст мав дуже багато браку у передачах. На такому рівні це недопустимо.

Дніпро.

Гру з італійським Інтером очікували з нетерпінням. Все-таки, не кожного дня приходиться грати із командами з топ-чемпіонатів.

Але, як показала гра, з Інтером грати можна і навіть перемагати. Лише моменти свої треба реалізовувати. На жаль, Дніпро цього не зробив, а в кінці ми й взагалі програли.

Команда Рамоса, як на мене, виглядала цікавіше.

Ну, і як не згадати про Динамо.

Ребров і компанія порадували. Помітно, що після приходу на тренерський місток гравці почали більше старатися, є малюнок гри і найважливіше є голи та перемоги.

У виїзному поєдинку із португальською командою Ріу Аве «динамівці» покуражилися. Голи Ярмоленка, Беланди та Кравця цьому підтвердження.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*