Футзал. Чемпіонат України. Енергія 3:2 Титан-Зоря (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 3:2 Титан-Зоря (відео)

Енергія перемагає Титан-Зорю

Продовжуються змагання у чемпіонаті України з футзалу.

Свій черговий поєдинок львівська Енергія проводила на своєму майданчику проти команди із дніпропетровської області – Титан-Зоря.

Напружена та бойова гра завершилася таки перемогою нашої команди із рахунком 3-2.

Після поразки у минулому турі від ЛТК на гру проти команди Титан-Зоря наша команда виходила із однією метою – здобути перемогу та порадувати тим самим своїх прихильників.

І спершу все складалося краще не придумаєш. Вже на 1-й хвилині комбінація Кузь-Кордоба завершується голом останнього.

Невже знову буде розгром?

Десь у підсвідомості так і подумалося, ваш автор навіть вже почав із колегами приймати ставки на те скільки ж голів заб’є наша команда у ворота свого суперника.

Як виявиться згодом, гра повністю перевернеться з ніг на голову. Але, це було вже у другому таймі, а поки що чудовий гол п’яткою забив Віталій Багряк і це вже 2-0.

Йшла, до слова, 10 хвилина гри.

До речі, поки не забув скажу, що сподобався мені у складі гостей їхній кіпер. Людині 44 роки, а грає вона не гірше від своїх молодших колег.

Якби не цей воротар, гості могли би програти із дуже великим рахунком, бо в першому таймі істотна перевага була на боці саме нашої команди і саме кіпер часто рятував свою команду від неминучих голів.

Також читайте:   Чемпіонат Європи (U-19). Фінал. Хорватія (U-19) – Іспанія (U-19). Анонс

Тим не менше, гості один гол таки відквитали зусиллями Грицовця.

У другій 20-ти хвилинці ми і взагалі побачили відкритий футбол. Як на мене, краще таки виглядали гості. Якби вони все реалізували, то не бачити би львівській команді перемоги.

А так, завдяки голу Михайла Грицини наша команда таки зуміла вирвати перемогу.

За 2 хвилини до завершення гри Енергія заробила шостий фол. Гравець Титану – Чорний пішов виконувати 10-ти метровий, але м’яч після його удару влучив у стійку.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує мінімальну перемогу львівської команди із рахунком 3-2, а це означає, що саме наша команда набирає 3 очки і виходить на 3-е місце в турнірній таблиці.

В активі нашої команди 6 залікових пунктів.

Наступний, 4-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень – 27 вересня. У цей день Енергія буде приймати команду із міста Рівне – Кардинал.

Початок цього поєдинку о 13 годині.

Бажаємо перемоги нашій команді, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у сьогоднішньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*