Футзал. Чемпіонат України. Енергія 8:1 СумДУ (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 8:1 СумДУ (відео)

Енергія перемагає

Після тривалої паузи, пов’язаної із міжсезонням, відновився чемпіонат України з футзалу. Цьогоріч він обіцяє бути ще більш непередбачуванішим чим минулий.

Чому? Хто в курсі всіх футзальних справ, той знає, що зараз в українському футзалі настали скрутні часи. Грошей як таких у більшості команд нема, тому провідні гравці пішли шукати свою долю у сильніші чемпіонати.

Від того і команди, окрім Локомотива, зробили ставку у переважній більшості на своїх виконавців, так звану молодь.

Не став дивним і той факт, що рівень майстерності суттєво понизився. Команд ніби стало більше, але якого класу ці команди – це вже інше питання.

От і у сьогоднішній грі нашій львівській Енергії приїхала протистояти команда із Сум – СумДУ у якій зібрані переважно студенти місцевого університету.

Навіть незважаючи на те, що львівська команда зараз перебуває не в дуже і хорошій формі, гра показала, що клас команди є клас. Гості, ну дууууууууууууже слабо виглядали і глядачі лише думали чи заб’ють вони гол престижу чи ні.

Щодо Енергії, то з перших хвилин гри стало зрозуміло, що гра буде в одні ворота. Бували тривалі моменти гри коли гості із Сум не могли навіть пробити по воротах.

Не став дивним той факт, що у перші 20-ь хвилин наша команда зуміла відзначитися 4 рази.

Також читайте:   Футзал. Третя ліга. Сокіл перемагає Фанат-2 (Воробус вдало дебютує)

Голи на рахунку – Кузя, Федька (двічі) та Миколи Грицини.

Як то кажуть, без шансів.

4-0 після першого тайму і здається вже можна почати експерементувати. Але, головний тренер нашої команди – Павленко цього не робив. Навпаки, він гнав свою команду вперед.

Голи не стали довго чекати на себе. Таким собі героєм зустрічі став – Віталій Багряк, який зумів оформити дубль. Ще по голу на свій рахунок записали Кордоба та Павленко.

Гол граючого тренера львівської команди під кінець гри був дуже ефектним.

А що ж гості? Свій гол престижу вони таки забили, але сталося це після того як вони пішли в атаку із 5-тим польовим гравцем.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії із рахунком 8-1, а це означає, що наша команда набирає перші у новому чемпіонаті три очки і чекає свого наступного поєдинку.

А він, до слова, відбудеться рівно за тиждень. Протистояти «енергетикам» буде команда із Луганська – ЛТК. Щоправда ця гра відбудеться у місті Суми. Думаю ви знаєте чому так.

Насамкінець, пропоную ознайомитися з іншими результатами цього туру:

Кардинал 1:2 Локомотив
Лукас 3:2 Титан-Зоря
Ураган 1:4 Спортлідер
Приват 1:2 ЛТК.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*