Футзал. Турнір “Героїв УПА”. «Keep Calm» 3:6 “Сало Япі” (Воробус програє) - Блог про Львів

Футзал. Турнір “Героїв УПА”. «Keep Calm» 3:6 “Сало Япі” (Воробус програє)

Воробус починає з поразки

Насиченим на події видався цей суботній день для вашого автора. І одразу ж по приході додому, по мірі можливості спробую розповісти про щось цікавеньке.

Отже, перше про що будемо говорити так це про футзал, адже як ми анонсували вчора, саме сьогодні свій перший поєдинок на турнірі «Героїв УПА» зіграла команда, за яку виступає Воробус – «Keep Calm».

Нашим суперником була команда – «Сало-япі».

Як і думав ваш покірний, у цій команді зібрані гравці, які цього літа грали за команду «1001+1 ніч».

Тим не менше, нам треба було виходити на поле і доводити, що ми теж трохи граємо у таку гру як футзал.

Розпочався для нас поєдинок невдало.

Чи то через незіграність команди (в подібному складі зібралися вдруге), чи через хвилювання на перших хвилинах поєдинку ми одразу ж пропустили гол і десь у підсвідомості подумалося що ось воно – почався розгром.

Але, поступово гравці команди «Keep Calm» прийшли до тями і також почали створювати свої моменти біля воріт суперника. Через деякий час зусилля нашої команди були увінчані в гол.

1-1 і все розпочинається спочатку. А якраз після цього епізоду почався і справді відкритий футбол. Атака на атаку, безліч нереалізованих моментів.

Все це тривало до майже кінця першого тайму. І якби у декількох епізодах наші гравці були точнішими і ми повели у рахунку, думаю у підсумку ми би не програли.

Також читайте:   Підсумки футзального турніру "Adelina cup-2013" (команда "Чак Норіс" лише четверта)

А так… кінцівку першого тайму ми просто провалили. Незрозумілі помилки у захисті, десь можливо і міг виручити Воробус і вже 1-4.

Саме за такого рахунку команди відправилися на перерву.

У другому таймі гра була ще цікавою чим у першому. Вже на початку команда «Keep Calm» забиває другий свій гол і знову ж таки піша гра за форматом – «атака на атаку».

Помітно було, що гравці команди суперника вже більше почали думати за результат. Гра грою, але а в кінці всі дивляться на рахунок.

І ніби ми грали добре, мали знову багато моментів, і знову ж стара хвороба першого тайму – провалені хвилини. От знову наш захист прогавив два виходи сам-на-сам із Воробусом у яких я виручити команду не зумів.

2-6 і, як то кажуть, приїхали. До завершення гри ще був третій гол від «Keep Calm», багато фолів зі сторони команди «Сало япі», розбитий ніс нашому гравцю і просто чудова атмосфера на полі.

Чесно скажу, гра мені сподобалася. Була боротьба двох колективів. Переміг суперник, бо чудес у футболі не буває. Якби ще зуміли здобути позитивний результат було би ще краще.

А так, є до чого прагнути. Враховуючи те, що грали у подібному складі вдруге – результат непоганий. Виходить наші звитяги ще попереду….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*