Ім’я Софія - Блог про Львів

Ім’я Софія

Ім'я Софія

Якби там не любив цієї фрази один із наших читачів пан Володько, а сьогодні таки надворі 30 вересня, вівторок, триває робочий день.

Хоча, не сперечаюся, хочеться вже піти з роботи і піти гуляти на природі, погода цьому сприяє ще й як.

Але, прийдеться таки почекати кілька годин за які можна, наприклад, привітати іменинників зі святом.

Хто не знає скажу, що сьогодні день Ангела відзначають дівчата, які носять такі прекрасні імена як: Віра, Надія, Любов та Софія.

Бажаємо цим людям щоб ангел-охоронець їх завжди оберігав, а вони у свою чергу робили все щоб цей ангел ніколи за них не червонів. Щастя вам. здоров’ячка та здійснення всіх бажань.

І ніби на цьому можна завершити чергову статтю, але ми цього робити не будемо адже повертаємося до рубрики «Імена» і в її продовженні розповімо про чудове ім’я – Софія.

Отже, ім’я Софія прийшло до нас із грецької мови і означає воно – «премудрість».

Називають дівчину по-різному: Софа, Софійка, Тося, Тофіточка, Софочка, Соня, Фея, Софі тощо.

З самого дитинства – це витончена та ніжна людина. Так, можливо із незнайомцями вона поводиться не так відкрито якби цього хотілося. Але, від того вони і є незнайомцями.

З близькими людьми вона теж не дуже відверта, вони знають, що на Софію завжди можна покластися: якщо треба – віддасть останнє.

Також читайте:   Ім'я Микола

Щодо робіт, то Софії – це свого роду творчі люди. З них виходять добрі рукодільниці, музиканти, журналісти. Деякі з них навіть захоплюються театром.

Життя дівчина влаштовує сама і це деколи може зіграти з нею злий жарт.

Здоров’я має посереднє. Тому, зірки кажуть щоб не було хвороб треба постійно тримати себе в тонусі, а саме багато гуляти, займатися спортом і часто бувати на морі.

Чоловіку Софії пощастить адже дівчина добре готує, любить гостей і залюбки їх приймає. Єдине кого вона не любить так це алкоголіків. Так. дівчина собі може дозволити бокал вина, але не більше і навкруги себе людей також любить таких як вона.

Софія ідеальна в сексі, своєю чарівністю може причарувати будь-якого чоловіка. Але, тим не менше вимагає від свого партнера постійних компліментів. Без них у пари нічого не вийде.

Щодо амурних справ, то зірки радять крутити «шури-мури» із чоловіками що носять ім’я:

Олександр, Олексій, Аркадій, Борис, Володимир, Владислав, Гліб, Ігнатій, Костянтин, Олег, Сергій, Юрій.

Не радять вони мати справ із: Андріями, Петрами та Дмитрами.

Ось такі от вони дівчата з іменем Софія.

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де співає якраз одна з героїнь нашої сьогоднішньої публікації:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*