Команда “Фанат-2” – бронзовий призер літньої аматорської другої ліги з футзалу - Блог про Львів

Команда “Фанат-2” – бронзовий призер літньої аматорської другої ліги з футзалу

Фанат-2- бронзовий призер літньої аматорської другої ліги з футзалу

Вихідні наступили, а це означає що можна як слід відпочити. Але, як завжди, і це вже стало хорошою традицією блог Воробуса не відпочиває, а навпаки радує вас, читачі ресурсу, все новими та новими публікаціями.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, про футзал, а саме про команду «Фанат-2», яка влітку приймала участь у змаганнях серед команд другої ліги серед аматорів.

Яке місце вдалося завоювати нашій команді, враження від турніру, чи буде Воробус і надалі приймати участь у подібних змаганнях та багато іншого читайте далі.

Отже, ще минулого тижня, за тур до завершення чемпіонату стало відомо, що на команда достроково завоювала третє місце.

І, відповідно, сьогоднішня гра із командою «Галицька здоба» вже особливого турнірного значення для нас не мала.

Так склалися обставини, що ваш автор почав грати за нову команду починаючи із другого кола. Тому, і поділюся своїми враженнями від команд саме за підсумками другого кола.

Розпочалося все для мене матчем із командою «Фест». Колись ця команда зірок з неба не хватала, але цього року прогрес команди суттєвий. З боями, але ми таки зуміли їх обіграти із рахунком 3-1.

Як виявиться згодом, саме ця команда до останнього моменту була нашим конкурентом за третє місце в турнірній таблиці.

Наступним нашим суперником була команда «СК Львів». Саме ця команда стала чемпіоном другої ліги. Гра була дуже цікавою і завершилася внічию 2-2.

На мою думку, це найстабільніша команда чемпіонату. Хоча, і їх перемагати можна.

Наступний суперник – «Стрийська-2». Чесно? Слабо вони проти нас зіграли. Чи то мала кількість гравців прийшла на гру, чи просто не зібралися, але ще у першому таймі рахунок був 7-0 на нашу користь.

Також читайте:   Євро-2023 серед жінок: третє чемпіонство Іспанії

Думаю розумієте, що другий тайм перетворився на просту формальність. Хоча, що запам’яталося, так це дощ.

«Львів фан клуб». Як сказали мені після гри гравці цієї команди, цитую: «Якби у складі нашої команди було більше гравців, то можливо би ще потягалися». А так їм просто не вистачило сил.

«Фанат-2» же зіграв на досвіді і перемога залишилася за нами.

«Інтер-М». Чесно? Команда-загадка для мене. Їх, по-перше, на гру приходить дуже багато, хлопці переважно по 16-18 років, добре рухаються. Не вистачає їм хіба стабільності.

Вони можуть дати бій лідерам, а потім програти аутсайдерам. Ось так. З ними ми зіграли 2-2, хоча по ходу гри вигравали.

«Галицький яструб». Нічого про цю команду сказати не можу, бо вони то на матчі приходили, то не приходили. А в останній грі, яку ми виграли із рахунком 6-2 вони грали експериментальним складом.

Підсумки? Як на мене, третє місце команди «Фанат-2» закономірне. Хлопці вперше зібралися, довгий час один з одним знайомилися і відповідно в деяких матчах якраз стабільності не вистачало.

Щодо гри Воробуса, то окрім гри із командою «Інтер-М» коли ваш автор допустився жахливої помилки в кінці гри, спадів не було. Навпаки, після важкої травми таки зумів відновитися і почуваюся у рамці тепер набагато впевненіше.

Щодо майбутнього? Важко сказати. Взимку Воробус можливо десь знову буде грати, але це ще все під великим запитанням.

І ще для себе зрозумів, що два воротаря в команді – це добре. Окрім конкуренції, це також впливає і на результат.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*