На будинку у Львові з’явився портрет Тараса Шевченка - Блог про Львів

На будинку у Львові з’явився портрет Тараса Шевченка

Портрет Тараса Шевченка на будинку

Любить Воробус гуляти нашим містом, а якщо ще й цікавинки вдається знаходити – це взагалі вдвічі приємніше.

Вчора таку цікавинку мені таки вдалося знайти і приємно, що у місті існують люди, які дійсно хочуть зробити місто Лева найкращим.

Думаю читачі блогу в курсі, що відколи на Сході нашої країни розпочалися бойові дії, народ України наскільки згуртувався що почав висловлювати свою патріотичність різними методами.

Хто вішає синьо-жовтий стяг на балконі, хто на автомобілі, а хто навіть на одязі. Також досить таки розповсюдженим проявом єдності нашої країни є фарбування мостів, стовпів у прапори нашої країни.

Все це чудово, головне щоб мир таки наступив і люди більше ніколи не гинули наглою смертю.

Але, не лише синьо-жовті прапори є зараз в Україні в моді. Окрім цього продається багато патріотичних футболок, а на будинках з’являються чудові малюнки.

Саме один із таких малюнків довелося вчора побачити вашому автору на вулиці Миколайчука, 1.

Хто не знає де це є, скажу що це район Топольної, де кінцева зупинка трамваю №6.

Чесно скажу, навіть не знав що подібний шедевр є у нашому місті ще із 25 червня. Саме в цей день з’явився на будинку малюнок де зображений наш геній – Тарас Григорович Шевченко.

Також читайте:   11 червня - гурт "Океан Ельзи" виступить з концертом на стадіоні "Арена Львів"

Автором ідеї виступив – художник Володимир Стецькович. А допомагав друг – Назар Піх. Складність роботи полягала у тому, що хлопцям треба було проявити навики альпініста і малювати чорною фарбою поміж цеглинок.

Коли Воробус вперше підійшов до цієї стіни, то не зразу збагнув а хто ж зображений на стіні. Проте, з кожним кроком почав усвідомлювати, що це український поет, який боровся за волю та долю нашої країни.

Само собою, не міг не зробити фото напам’ять. Що з цього вийшло можна побачити вище.

Коли робив фото повз будинок проходила жіночка років так 50-ти з якою ваш автор перекинувся кількома словами.

Так от, пані сказала наступне, цитую: «До цього будинку приходить багато людей, приємно що колись пуста стіна стала такою популярною і ми вкотре можемо згадати про нашого генія».

Мені ідея теж сподобалася. Єдине що ще краще було би якби ця ж стіна виходила на дорогу, а то будинок схований за деревами і не кожен його може знайти.

Сьогоднішню публікацію завершу словами якраз Тараса Шевченка: «Борітеся — поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!»

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*