Перший концертний тур «BEHIND THE MASQUERADE» розпочався у Львові

Перший концертний тур «BEHIND THE MASQUERADE»

Сьогодні, 3 вересня, о 19:00 у Львівській філармонії відбудеться грандіозний проект «Мегалополіс» німецької групи «BEHIND THE MASQUERADE». Молоді люди з колективу «BEHIND THE MASQUERADE» об’єдналися сім років у рідному місті Штудгарті.

Гурт «Мегалополіс» вперше в Україні і, дуже приємно, що свій перший концертний тур, група розпочинає саме в Україні, і, показово, що саме зі Львова. Наступними містами, де виступить «BEHIND THE MASQUERADE» буде Вінниця (4 вересня), Кам’янець-Подільський (6 вересня), Київ (7 вересня).

За словами лідера групи «BEHIND THE MASQUERADE» Себастьяна Маркуса Горна, який також є автором пісень групи: «На сьогодні у репертуарі групи близько 150 авторських пісень».

Родзинкою і унікальністю групи є те, що «BEHIND THE MASQUERADE» виступають у масках, які світяться. Себастьян Маркуса Горн так пояснив цю форму виступу у творчості групи: «Ми часто ходили на концерти інших груп і думали, чому не поєднати музику і візуальне мистецтво. Всі учасники групи перебувають в захопленні від світла як такого, і тому ми почали думати, як включити цей елемент світла в наше шоу. Отже, в нас зародилася ця ідея з масками. А друга причина, чому ми вирішили виступати у масках, що світяться, бо кожен є індивідуальною людиною, але ми не хочемо, щоб люди бачили насамперед нас, а спершу – мистецтво. До кожної маски підключено світло і кожен з нас контролює його сам, і тому ми не залежні одне від одного. Звук і світло буде високопрофесійним».

І додає: «Насправді концерт, який відбудеться у Львівській філармонії це великий перформанс, на який просто необхідно прийти, побачити і насолодитися, та й зрештою відкрити для себе «BEHIND THE MASQUERADE. У програмі концерту буде поєднуватися камерна музика, електорінка, а також музика, яка виконується з оркестром». Музиканти називають свій рок мелодійним: «Нам завжди подобалось писати музику і тексти, які є досить зрозумілими».

Також читайте:   Як вибрати цифрове піаніно

Щодо самої назви проекту «Мегалополіс», то це назва першої пісні в альбомі групи. Пісня про те, що кожен з нас має силу змінювати речі і творити їх. Диск почали записувати у 2012 році, вкладали всю душу, і він був закінчений у 2014 році.

Музиканти приїхали до Львова у понеділок, і вже встигли зачаруватися красою старовинного Львова: «Пройшовши вуличками міста, ми просто насолоджувалися старовинною архітектурою. Львів здивував нас з хорошого боку, атмосферою, вуличками та молодими людьми», – каже лідер «BEHIND THE MASQUERADE» Себастьян Маркус Горн.

Цікаво, що одним із менеджерів групи «BEHIND THE MASQUERADE» є креативна жінка з України Ірина Френкель, а її донька Олександра теж є учасницею гурту.

Ще одною несподіванкою для відвідувачів концерту 3 вересня у Львівській філармонії буде виступ ще однієї німецької групи «Салейшіенс» (Небесний).

Бас-гітарист групи Лайф «Салейшіенс» розповів, що разом із «BEHIND THE MASQUERADE» гастролюють вперше. І додає, їх об’єднали дружба і музика.

Музиканти «BEHIND THE MASQUERADE», зважаючи на складний час, який є зараз в Україні, не боялися сюди їхати. Себастьян Маркус Горн каже, що музика має силу об’єднувати і несе позитив.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*