Повний місяць: ріст грибів, шалений секс, … - Блог про Львів

Повний місяць: ріст грибів, шалений секс, …

Повний місяць

Життя продовжується, а з ним і з’являється чергова публікація на блозі Воробуса. Так от, всі добре знають, що автор ресурсу відкритий до спілкування і часто спілкується із своїми читачами.

Переважно це відбувається тоді, коли я йду або повертаюся з роботи. Так от, вчора мені довелося поспілкуватися з паном Орестом. Теми ми обговорювали різні, але все ж найцікавішою була тема грибів.

Читач почав запитувати чи бував цього року вже Воробус на грибах і як зараз із цим ділом ситуація. Так от, відповідь моя була чіткою – бував кілька тижнів тому на білих грибах, засушив їх трохи на зиму, а зараз чекаю на сезон опеньок.

Точніше на їх появу у лісах біля Львова, бо їхати в Карпати на «опені» – це якось не по собі. Хіба що стратишся на бензин.

Щодо лісів біля Львова, то опеньки там лише розпочинаються. Ця ситуація мені нагадує тему із мобілізацією людей до зони АТО. Пам’ятаєте була перща хвиля мобілізації, потім друга і так далі.

Так от, щоб грибники знали зараз якраз наступає друга хвиля появи опеньок. Перші були, але вони настільки швидко з’явилися, що і швидко зникли.

Хто встиг назбирати, той вже сидить на канапі і чекає Святої Вечері щоб зварити підливку якраз із грибочків.

Так от, повертаючись до чоловіка на ім’я Орест скажу, що пан, який спеціаліст по грибах шепнув мені на вухо, що саме у день із середи на четвер у лісах мають масово з’явитися гриби. Це стосується як опеньок так і білих грибів.

Також читайте:   Ти мені не даєш.... (с)

Пов’язано це із тим, що наступають дні повного місяця. А, як відомо, в ці дні можуть відбуватися дуже цікаві речі.

Які саме? Ну, от гриби ростуть – це точно і то дуже великими темпами. Навіть кажуть якщо в цей вечір познайомитися із дівчиною, то згодом любов може перерости у серйозні стосунки.

Щоправда пан Орест казав що лягати в ліжко з тією панянкою в повний місяць явно не треба, адже це все може завершитися небажаною вагітністю для жінки. Хоча, шалений секс закоханим гарантовано.

Хоча, чому я кажу небажаною? Можливо для когось якраз і настав саме той час.

А ще в день повного місяця кажуть найкраще писати вірші, співати, творити…. Кажуть, що відомі митці, поети, музиканти створюють свої новинки якраз у дні повного місяця.

В ліс по одинці ходити також страшно, бо звірі масово виходять із кущів щоб глянути на диво природи.

Якби там не було, робочий день завершується, незабаром повний місяць, тому бажаю читачам блогу щоб зустріли вони його в хорошому настрої і з чудовими думками.

З найкращими побажаннями, Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*