Що зроблять швидше: трамвай на Сихів чи зал у “ветеринарці”? - Блог про Львів

Що зроблять швидше: трамвай на Сихів чи зал у “ветеринарці”?

Парі?

Досить часто читачі блогу задають свої запитання редакції блогу і, зокрема, вашому автору. Інколи це відбувається у письмовій формі, інколи читачі просто говорять мені про свої наболілі проблеми.

От буквально нещодавно колега – пан Іван бідкався за те, що ще пів року тому він із колегами орендував зал у ветеринарному університеті щоб пограти футбол, потім його закрили на ремонт, обіцяли зробити до вересня місяця, але обіцянки так і не виконали.

Він ще спитав вашого автора наступне, цитую: «Ігор, скажи що швидше зроблять зал у ветеринарному університеті чи трамвай на Сихів?»

Воробус довго чекати не став і спочатку з’їздив на Сихів, а потім сходив у зал щоб зробити свої висновки.

Але, все по черзі.

Отже, спершу про трамвай. Як відомо, черговий етап будівництва трамвайної колії на Сихові розпочався 18 липня. Спершу роботи по прокладанню мереж та колії почалися біля Санта-Барбари.

Зараз вже роботи потрохи дійшли і до Верхнього Шувару. Помітно що робітники дурня не валяють, а сумлінно працюють.

Головне вони кажуть, щоб місто вчасно виділило гроші і не було затримки за будівельними матеріалами тощо.

Обіцяють запустити трамвай на Сихів до березня місяця 2015 року.

Тепер до залу у ветеринарному університеті. Те, що покриття там треба було змінювати читалося вже давно. Біля одних воріт вже були такі дірки, що можна було зламати ногу.

Також читайте:   Товариський матч № 2. Україна – Хорватія – 3:4 (відео)

В травні місяці зал закрили на ремонт, ворота зняли і почали здирати старий паркет. Зробили цей об’єм роботи досить таки швидко і на цьому зупинилися. Хоча, моя думка така, що місяць народ ще міг пограти тут.

Ну, так вирішило керівництво закладу і це їхнє право.

Десь думав, що зал за три місяці канікул таки зроблять, але хіба що думав. На жаль, наступив черговий навчальний рік, а робіт по реконструкції залу ще непочатий край.

Звісно, що Воробус поспілкувався із працівниками закладу. Так от, сказали вони мені, що всі матеріали вже є, новий паркет привезли, але робиться все повільно, бо мало працівників.

Невже керівництво закладу на цьому економить? Ну, принаймні в п’ятницю о 14 годині в залі не було жодного працівника. Можливо пішли у відпустку? 😀

Як відомо, нещодавно Ветеринарний університет отримав нового ректора. Думаю, що він візьметься за ці роботи, адже скоро надворі буде зима і де ж тоді будуть займатися студенти?

Щодо мого прогнозу, то думаю швидше таки зроблять трамвай на Сихів. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. VIK 14.09.2014 пише:

    Тупе порівняння! Щось в стилі що більше 1 кг. чи 1 км?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*