Трамвай на Промислову буде їздити із 15 жовтня? - Блог про Львів

Трамвай на Промислову буде їздити із 15 жовтня?

Трамвай на Промислову

Давненько Воробус не писав нічого на тему транспорту. Причина? Чи то він так їздити добре почав, чи просто набрид він мені із своїми вічними проблемами?

Думаю, все-таки, схиляюся до другого варіанту. Реально, коли починаєш їздити громадським транспортом, то починаєш розуміти наскільки все тут погано.

Сподіваюся ви зрозуміли, що Воробус сьогодні налаштований критично і буде критикувати всіх і вся.

Пам’ятаєте свого часу на блозі вже була публікація про те, чому на вулицю Промислову не їздить трамвай №6. Тоді варіантів називалося безліч: ремонт дороги, заміна електромереж тощо.

Правда людям від цих гіпотез було не легше. Хто не знає, то скажу, що трамвай №6 був хорошим сполученням таких районів як Топольна – центр та Головний вокзал.

Тому, після його зняття людям прийшлося шукати альтернативи. Найбільше у цьому плані постраждали люди пенсійного віку. Для них кожна копійка дорога, у маршрутках дуже не поїздиш і починається….

Пам’ятаю мене ще одна пані питала, цитую: «Ігор, взнай що сталося із трамваєм №6, чому від нас його забрали?»

Звісно, що Воробус не мер міста і все знати не може, але вчора таки все стало ясно. Як виявляється рік простою трамваю №6 на Промисловій та переведення його на маршрути №4 та №5 були викликані тим, що на вулиці Богдана Хмельницького мали міняти електромережі.

Також читайте:   Львівський трамвай!

Місто навіть знайшло підрядника по виконанню робіт, який згодом просто «загнувся». Всі знають яка в останні місяці ситуація в країні, роботи так і не були виконані, грошей нема і, можливо, наступного року все зміниться.

Тому, вже незабаром, а саме 15 жовтня має бути відновлено рух трамваїв по вулиці Хмельницького-Промисловій.

Що можна про це все сказати? Чесно? Гіршого ідіотизму я вже давно не бачив. Як це так можна цілий рік робити електромережі навіть не ропочавши робіт? Люди що клоуни?

Та якщо нічого не робите, то впустіть трамваї нехай собі їздять. І тут я встаю на захист пенсіонерів. Вони і так мають мізерні пенсії, а ще мають мучитися із добиранням з одного кінця міста в інший на маршрутках.

І взагалі, чого трамваї запустять аж 15 жовтня, а до того часу що вони будуть робити? Знову щось ремонтувати?

Одним словом, як не день, то нові цирки в цьому місті.

А ми то думали, гадали, невже дорогу мінятимуть чи встановлюватимуть ті ж велосипедні доріжки, нові світлофори….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*