Велодоріжки у Львові: вулиця Дудаєва - Блог про Львів

Велодоріжки у Львові: вулиця Дудаєва

Велодоріжки у Львові: вулиця Дудаєва

Продовжуємо розповідати про велосипедні доріжки у Львові.

Як ви, мабуть, здогадалися, Воробус знову гуляв містом, багато фотографував і у найближчих публікаціях буде розповідати про цікавинки пов’язані із велосипедами і не лише.

Велосипедні доріжки.

Виявляється їх у місті Лева таки є багато, просто треба їх уважно шукати.

Зокрема, нещодавно мені довелося побачити доріжки для велосипедів на вулиці Зеленій (район Старого Сихова), вулиці Коновальця (неподалік палацу спорту «Україна»), вулиці Виговського, а також на вулиці Дудаєва.

Кажуть ще, що є найгірша велодоріжка в районі готелю «Жорж», яку вічно заступають автомобілі. Треба буде піти та глянути що там і як.

А поки що про велосипедну доріжку на вулиці Дудаєва.

Так от, здається мені що вона найкоротша у нашому місті. Побачив я її спонтанно.

Якось їхав з вокзалу маршрутним таксі №24, у центрі були великі затори і ваш покірний вирішив вийти на вулиці Стефаника та перейтися пішки. А чого б і ні? Сумок я не мав, погода хороша…

Тільки гуляти та знаходити щось цікавеньке.

Так от, йшов Воробус по вулиці Стефаника, потім звернув на вулицю Дудаєва, йду собі такий задуманий аж раптом бачу під ногами на тротуарі намальований велосипед.

Хмм, невже тут спеціально можна їхати велосипедом. Вертаюся назад і так собі думаю, що власники кафе обнагліли, їхні столики стоять ну, майже на цій велосипедній доріжці.

Також читайте:   Велосипедом на Левандівку

Якби ж я тоді знав, що це кафе спеціально зроблено для людей, які полюбляють подорожувати на велосипеді. Створили його два брати – Володя та Олег і назвали його просто – Байк-кафе Radler. Це свого роду локація для велосипедистів.

Люд приїздить сюди щоб поспілкуватися із людьми що полюбляють їзду на двохколісному.

Сама ж велосипедна доріжка невелика. Її було нанесено чисто символічно щоб всі хто їде на велосипеді могли звертати увагу на кафе.

Протяжність – буквально кілька метрів, так зо 20-ть не більше. Що цікаво, велосипед навіть намальований вже як повертати до входу у «гендель».

Щось я сьогодні такий позитивний, але без критики ніяк. 🙂

вулиця Дудаєва

Так от, хотілося б щоб у цьому місті люд, а це прості пішоходи та відвідувачі закладу мали повагу до людей що їздять «верхи». Дехто із них навмисне йде по цій доріжці, дехто витягує стільці ну вже прямо на половину велосипедного шляху.

Сподіваюся що з часом ця похибка виправиться.

А поки що катаємося на велосипедах, адже вже незабаром на нас очікує зима.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Oles 07.10.2014 пише:

    Це псевдо-велодоріжка, розрахована лише на рекламу для закладу. На жаль.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*