Воробус відвідав книжковий форум - Блог про Львів

Воробус відвідав книжковий форум

Книжковий форум

Вихідні нарешті наступили, а це означає, що можна розслабитися і не вставати зранку. Субота, все-таки.

Що будемо робити на вихідних? Хто буде спати на дивані, хто буде копати картоплю, а хто піде на книжковий форум, що в ці дні триває у нашому місті.

Воробус вирішив не зраджувати своїм традиціям і вкотре відвідав одну із головних подій року. До речі, хто не знає, книжковий форум проводиться у нашому місті із 1994 року.

Цього року дістати запрошення на культурну подію було дуже складно. Кого ваш автор не питав – ніхто не мав. Вже бува думав що треба буде заплатити 10 гривень за вхід, але в останній момент нам подзвонили із ЛОНПБ і запропонували нам перепустку.

Вона виглядає дуже просто: намальована емблема форуму, вказаний заклад звідки йде людина і її прізвище, ім’я…

НЕ знаю як там кому, а мені здається що цьогоріч на форумі було дуже багато людей. Ваш автор дуже так не мав часу, забіг на форум коли мав обідню перерву, то перейти на вулиці Коперника навіть не було як.

Куча машин, людей, рекламок, жебраків. Одним словом, всі живуть форумом у ці дні.

Мить і я вже на форумі. Що перше кидається в очі, так це велика кількість рекламок, які роздають волонтери, багато книг про майдан і велика кількість журналістів, які ходять по форумі.

Також читайте:   Ірен Роздобудько "Гудзик"

Воробус вирішив не зраджувати своїм традиціям і пішов шукати книжку своїй малечі. Шукав, щукав і таки знайшов. Моя малеча наступного року йде до школи, тому їй треба розвиватися. Від того і купив книжку на розвиток уваги.

Правда люб’язна пані не хотіла зробити фото вашому автору. А, відвідини форуму, що не кажіть таки треба зазнимкувати.

До речі, коли шукав дитячі книжки побачив книгу колишнього президента. Якщо не помиляюся, вона називалася – «Не секретні матеріали». Коштувала вона достатньо таки багато. Хоча, мені і люду від цього не легше.

Досі в голої не вкладається, як людина, яка мала таку довіру серед людей могла втратити свій пост і віддати його тирану, який згодом почав вбивати людей.

Але, то таке…

Щодо скриньок на допомогу армії, то вони на форумі теж були. Багато видавництв їх поставили і було написано що певна сума грошей від продажу піде на допомогу нашій армії.

Воробус теж долучився до благодійності. Правда себе афішувати не буду скільки, що і де я кидав гроші.

Воробус на форумі

А ще мене розсмішив захід, де один пан презентував свою програму як він став стоматологом. Вхідний квиток на цю подію коштував 150 гривень.

Згодом якраз ходив до стоматолога, то вона казала мені, що розповість мені про свої навики безкоштовно, якщо я їй поставлю каву. 😀

Ось так от….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*