Блог “Така думка” в гостях у Воробуса - Блог про Львів

Блог “Така думка” в гостях у Воробуса

Оксана

Давненько на блозі не виходило постів у рубриці – «Інтерв’ю».

Чому так сталося казати не буду, а краще представлю нашого чергового гостя – Оксану, яка досить таки нещодавно відкрила свій блог під назвою – «Така думка».

– Доброго дня, Оксано, розкажіть нашим читачам як давно ви відкрили блог і що чи хто надихнув вас на цей крок?

Я зовсім недавно почала своє знайомство із блогосферою. Одного вечора випадково потрапила на блог Олега Волощука, завантажила його відеокурс, почитала публікації.

Це надихнуло мене на створення власного ресурсу, але я до кінця не розуміла, що саме це має бути. Поки не познайомилася із Ольгою Врублевською через її «Опосередковану щирість».

– У блогу назва – «Така думка», поділіться секретом щодо вибору назви ресурсу?

Особливого секрету немає. Хіба що прислухатися до свого внутрішнього голосу. Робоча назва була – «Три кроки назустріч…», коли реєструвала домен сама собою прийшла «Така думка». Та перший варіант залишився своєрідним девізом.

– Якщо ми вже заговорили про блог розкажіть, будь-ласка про тематику ресурсу, рубрики тощо?

Хоча коло тем ще до кінця не сформоване, «Така думка» – це блог про шлях до себе, про саморозвиток і самовираження, про спробу створити себе таку, якою я прагну бути, про пошук відповідей на одвічні питання. Для початку я виділила такі рубрики: роздуми про, поетичне, шлях до себе, психологія і ми, блогосфера. З часом, думаю, з’являться інші.

– Як часто ви оновлюєте свій блог і що саме спонукає вас до написання публікацій?

Вірші я публікую по мірі того як вони з’являються у моєму блокноті. Цей процес дещо непередбачуваний. Інші пости з’являються, коли виникає певна завершена думка, ідея, бажання висловити це, поділитися. А коли вже починаєш щось робити і процес приносить задоволення, то це затягує. То ж думаю, що буду оновлюватися часто (від 2-3 до 6-ти разів на тиждень).

– Досить часто люди створюють блоги, але через деякий час вони їх закидують. Ви у блогосфері надовго?

Я задавала собі це питання. І знаєте, що відчула? Страх втрати. Я боюсь, що не стане мого блогу, бо я вже встигла полюбити його. Отже, я прикладу максимум зусиль, щоб він жив.

– Які, на вашу думку, сучасні проблеми розвитку української блогосфери?

Також читайте:   Тарас Мацик: «Завжди хочеться досягати максимуму»

Думаю, на це питання краще відповів би Олег Волощук))) Я тут новачок, але на мій «перший погляд» , можливо у тому корінь зла, що багато хто не дуже серйозно відноситься до цього, не до кінця викладається і в результаті закидає все. Або хтось очікує швидкої віддачі від ресурсу і не отримавши її, здається.

– Читав, що ви зацікавилися зустрічами блогерів. Якщо вас на подібний захід запросять підете?

Я б із задоволенням. Але не думаю, що у моєму містечку знайдуться блогери. Подорожувати поки не маю можливості. Але, якби мене запросили і я мала змогу, то обов’язково б пішла.

– Як ви вважаєте, чому молодь зараз мало читає, а віддає перевагу гулькам, розпиванню алкогольних напоїв тощо?

Я часто думаю над цим. Тут немає простої відповіді. І справа не в гульках. Розважатись також потрібно вміти (бажано без спиртного). Можливо зараз такий час, коли інформація сипеться на нас звідусіль, темпи пришвидшені, не завжди встигається або неправильно розставлені пріоритети. Хоча, думаю, що якби щовечора відключали світло на декілька годин, то багато хто б з часом звик запалювати свічку і читати).

– Не можу не спитати в такої симпатичної дівчини, які хлопці вам подобаються?))

Мені подобаються мої хлопці (чоловік і синочок). На решту я дивлюсь не залежно від статі. Якщо людина хороша, цікава, у неї горять вогники в очах, приємний голос і щира усмішка, то з нею хочеться спілкуватися. І дякую за комплімент. 🙂

– Чи згідні ви з фразою «ніколи не кажи ніколи?»

Згідна. Цілком. Життя таке непередбачуване. Буває те, що найбільше заперечуєш настигає тебе.

– Розкажіть коротко про себе: чим займаєтеся у буденному житті, сімейний стан, захоплення?

Одружена. Поки у декретній відпустці. Багато часу забирає синочок. Часто займаюсь буденними справами, але з любов’ю. Захоплююсь літанням в хмарах….)))) Але хочу ще якесь хобі відкрити для себе.

– Ваші побажання читачам нашого ресурсу і взагалі людям, які сидять в інтернеті?

Все, що ви робите, робіть натхненно і з любов’ю. Будьте щирими і завжди рухайтеся вперед.

Було приємно поспілкуватися з Вами, Ігоре, за чашечкою кави. У мене був гарний настрій і я була максимально відвертою.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. ого, Оксанко, які в тебе апетити: до 6 дописів в тиждень! я теж думала, що буду мало не щодня щось писати, бо писати є про що, але часу на це зовсім мало… я ж бо меганатхненна – хочу все і зразу, пробую все і зразу… отак і лежить в мене купа незавершених речей, бо то стільки ж всього цікавого є на предмет “спробувати”, а я всього одна)))
    щодо хоббі то дуже дуже раджу зареєструватися на сайті посткросинг і отримувати листівки зі всього світу! це так цікаво)

    Воробус – цікавий блог! дуже різношерстний)))

  2. vrubli 08.10.2014 пише:

    Приємно бачити, як мої постійні читачі і самі стають блогерами!
    Успіхів Оксані у цій не легкій справі! 🙂
    І звісно, побільше натхнення!

  3. vrubli, Дякую) Натхнення воно заразне)

  4. Юлька-булька, Я завжди уявляла собі, що маю щось писати. Цей блог, надіюсь, не буде незавершеною справою, бо він і є я в якій мірі. Головне, щоб був мир, натхнення і інтернет)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*