Чи варто хлопцям носити дівчині сумочку - Блог про Львів

Чи варто хлопцям носити дівчині сумочку

Понеси мою сумочку

Часто люди запитують Воробуса, а звідки ж він бере теми для публікацій? Відповідаю, по-різному.

Це переважно власні дослідження, подорожі, відвідини культурних подій, спілкування із людьми тощо.

Інколи самі люди просять мене написати на ту чи дану тематику. А тут вже все залежить від того чи сподобалася мені тема для публікації чи ні.

От буквально нещодавно про цікаву тему попросив мене написати мій сусід – пан Микола.

Так от, він сказав наступні слова, далі цитую: «Ігор, жінки взагалі з глузду з’їхали, вони вже настільки сідають хлопцям на шию, що заставляють їх носити їхні ж сумочки. Як ти вважаєш це нормально?».

Думав Воробус, думав і вирішив таки висловити свою точку зору із цього питання.

Всі добре знають, що в даний час уявити дівчину без сумочки – це те саме що загоряти на пляжі одягненому. Так, бувають поодинокі випадки, але у більшості випадків дівчата ходять таки із сумочками.

Що вони туди кладуть думаю розповідати не треба. Але, відомо одне, речей там ой як багато і це при тому чи потрібні вони в даний момент їм чи ні.

Нехай собі дівчата ходять з сумочками, але дійсно часто зауважував теж той факт, що дівчина на прогулянці дає сумку хлопцеві щоб він її носив.

Також читайте:   Скляні конструкції за доступною ціною

Чим вона це мотивує? А тим, що вона важка, дівчина втомилася і так далі.

Не сперечаюся, хлопець може носити сумочку і тим самим показувати з себе інтелігента, любов до своєї половинки і так далі.

З іншого ж боку носіння сумки дівчини виглядає смішним та кумедним. Так дивишся на тих хлопців і починаєш собі думати. Вони ще навіть не сім’я, а дівчина вже лізе на голову.

Сьогодні він буде носити сумочку, завтра запасне плаття, через тиждень каблуки, фен тощо.

Не мине й місяця часу як хлопець стане так званим – «каблуком».

Що робити сильній половині людства в даному випадку? Хто має характер, той одразу ж вискаже своє «фе» на дану пропозицію дівчини. Сумочка – це добре, але треба брати в неї рівно стільки речей, скільки треба в даний момент часу.

Виняток можуть скласти лише дорожні сумки. Бачили може як студентки їдуть з села в гуртожиток і везуть повні «кубелі» речей. Ну, тут вже гріхом не допомогти дівчині, можливо й вона з вами познайомиться саме таким чином.

В іншому ж випадку треба ставити дівчину на місце. Та і порядна дівчина цього робити не буде…. Бо це реально зі сторони виглядає дуже смішно…

Можливо у вас є інша точка зору?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. danc1r0k 07.10.2014 пише:

    Згідний. Сумочка яка? Жіноча! Це елемент жіночого гарберобу і носити її має виключно дівчина/жінка і ніхто інший.

  2. viking 07.10.2014 пише:

    Якщо сумка важка, або в ній цегла – тоді немає нічого поганого, щоб хлопець допоміг. Але якщо дівчина дозволяє носити своєму хлопцеві маленьку дамську сумочку – значить вона не поважає себе. Доводилося бачити таких “сумців”, які хочуть показати себе джентльменами, але зі сторони це дійсно виглядає дуже смішно.

  3. Архіваріус 07.10.2014 пише:

    Справжній мужчина мусить нести біля своєї жінки, або навіть чужої, торбу навантажену харчами та різними атрибутами домашнього господарства, а от дамську сумочку можуть носити тільки альфонси. 🙂

  4. PVS 07.10.2014 пише:

    Якщо просто так «від нічого робити» — не брати ту сумочку до рук взагалі. Якщо як на фото — на якийсь час, поки її руки зайняті телефоном чи перебиранням шмоток в магазині 😉 — чому б і ні.
    Про сумки з товарами, чемодани, рюкзаки і т.д. — мова окрема, не знаю чого їх приплели сюди.

  5. Вертоліт 08.10.2014 пише:

    А мені по бубєну то все. Загалом по етикету мужчинна не повиннен нести сумочку. Але якшо в твоєї жінки не сумочка а торба в якій завжди купа всього )))) то чом би і не помогти ) так виглядає смішно але тобі шо важливіше як на тебе будуть глядіти інші дівчата чи твоя єдинна і неповторна жінка 🙂

  6. Я взагагі то не за те, щоб чоловіки носили жіночі сумочки, але коментар Вертольота дуже сподобався :hello:

  7. ну жінки різні, сумки різні, чоловіки різні і ситуації різні бувають: от чого зразу підкаблучник? може хлопець сам то запропонував? буває ж і таке)))
    але загалом, то таки жіноча сумка і носити її має жінка. я, наприклад, сумочку ношу, бо мені так зручніше – руки є куди подіти)))

  8. Ю 09.10.2014 пише:

    Це те ж саме, що носити шкарпетки з босоніжками…
    Прийнятними є лише рідкісні випадки, всяке ж буває – дівчині стало зле або щось в тому роді. Якщо ж вона умудрилася напхати туди стільки всього, що аж важке стало – купити кульок в першому зустрічному магазині, і хлоцеві перекласти важкі речі. Або запхати цілу сумочку в кульок і нести хлопцеві – може хоч тоді дівчина задумається…

    І мені сподобалася фраза – дівчина, яка просить хлопця нести свою сумочку або не поважає себе або його…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*