Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:0 Іллічівець (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:0 Іллічівець (відео)

Балажич знову забиває

У 9-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із міста Маріуполь – команду Іллічівець.

Щоправда, в цьому сезоні команда-гостей ще жодного матчу не зіграла у рідному для себе місті. Причина – думаю всім відома, бойові дії на Сході нашої країни.

Але, нам від того не легше, адже команда зі Львова з року в рік постійно знаходиться внизу турнірної таблиці. Цей сезон не є виключенням.

Радує, що з потугами, але сьогодні таки зелено-білі зуміли перемогти із рахунком 1-0.

Після серії невиразних поєдинків на гру із маріупольським Іллічівцем львівський глядач йшов з однією метою – побачити перемогу від своїх улюбленців.

Вона таки відбулася, але сталося це із величезними потугами.

Протягом усієї гри було дуже багато боротьби і мінімум моментів біля воріт обидвох команд. Якщо точніше сказати, моменти мали лише «леви», а гості лише захищалися.

Недаремно їх тренер – Микола Павлов сказав, що від цієї команди очікувати як таких результатів не треба, бо грають в ній переважно молоді виконавців.

І справді сьогодні побачив, що проблеми із переходом від захисту до нападу в «дітей Ілліча» є великі.

А що Карпати? Вони не те що мали, а зобов’язані були брати три очки. Натомість ми знову побачили мляву гру і якби не епізод на останній хвилині, то чує моє серце були би наші футболісти освистані публікою.

Також читайте:   Хто стане суперником Шахтаря на груповому етапі Ліги Чемпіонів?

А так, коли завершувалася третя компенсована хвилина зустрічі Карпат взяли і забили. Спрацювала стара зв’язка партнерів по команді: Кополовець навісив, а Балажич чудовим ударом головою відправив шкіряного у кут воріт, які захищав в цьому поєдинку – Гальчук.

Часу щоб відігратися в гостей практично не було, тому гра так і завершилася із рахунком 1-0 на користь Карпат.

Перемога дозволила нашій команді набрати три очки і в турнірній таблиці випередити ужгородську Говерлу. Зараз Карпати мають у своєму активі 5-ть очок, у Говерли – 4-и.

Наступний тур чемпіонату відбудеться аж 2 листопада. Пов’язано це із тим, що наступного тижня на країну чекають вибори і керівництво країни прийняло рішення перенести 10-й тур чемпіонату аж на 6 грудня.

А в тому таки 11-ому турі Карпати будуть грати знову вдома. На цей раз «Йові» та компанія будуть приймати луганську Зорю.

Початок цієї гри о 17 годині.

Вболіваємо за Карпати, а насамкінець пропоную переглянути відео забитого голу у сьогоднішньому поєдинку між Карпатами та Іллічівцем:

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*