Футбол. Ліга Чемпіонів. БАТЕ 0:7 Шахтар (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. БАТЕ 0:7 Шахтар (відео)

Адріано забиває 5 голів

Черговий день наступив, а, отже настав час порадувати наших читачів черговими публікаціями на блозі.

І перше про що будемо говорити так це про футбол, адже вчора свій поєдинок у рамках третього туру турніру під назвою – Ліга чемпіонів проводив донецький Шахтар.

Суперник у них здавалося був не простий – білоруський БАТЕ, який, нагадаю, у попередньому турі обіграв іспанський клуб – Атлетик.

Проте, як показала гра, суперник явно недотягує до рівня Ліги чемпіонів, адже українська команда просто таки каменя на камені не залишила від свого суперника перемігши із рахунком 7-0.

Фактично розповідати про перебіг подій на полі модна лише у перші 15-ть хвилин, коли гра була більш-менш рівною.

А далі зусиллями Тейшейри та Адріано (з пенальті) почався розгром господарів поля. В захисті білоруси грали так наче вони лише вийшли з футбольної школи і їх кинули у Лігу Чемпіонів.

І це при тому, що в їхньому складі грають дуже хороші гравці. Чого вартує лише Тубіч, який вчора був як «школярик».

6-0 після першого тайму і по тв-трансляції було помітно як місцеві вболівальники покидали і так невеличкий стадіон. І їх, до слова, можна було зрозуміти. Так грати і ще й на власному полі явно не можна.

Також читайте:   Чемпіонат Португалії: «Спортінг» повів у фінальній серії

В другому таймі гравці «Шахтаря» куражилися, було проведено 3 заміни щоб дати зіграти якомога більшість кількості гравців на такому рівні і гол від Адріано, який став рекордсменом Ліги забивши в одному поєдинку аж 5-ть м’ячів.

І таке буває…. Хоча, тут могло бути і 10 голів настільки все було слабо від БАТЕ.

В іншому поєдинку нашої групи португальський Порту на своєму полі з труднощами, але таки переміг іспанський Атлетик чим суттєво покрив становище донецького Шахтаря.

Тепер у складі «гірників» 5 очок, і вони лише на 2 пункти відстають від того ж таки Порту. У БАТЕ залишилося 3 пункти. Щодо Атлетика, то вони так і залишилися з 1 очком на останньому місці в турнірній таблиці.

Наступний, 4-й тур відбудеться рівно за два тижні, а саме 5 листопада. У цей день донецький Шахтар на стадіоні «Арена Львів» у Львові буде приймати все те ж БАТЕ.

Можна не сумніватися, у цій грі білоруси постануть зовсім іншою командою. Тим не менше, Шахтар має перемагати і тим самим наближати свій вихід у в 1/8 найпрестижнішого європейського футбольного змагання.

Будемо чекати нових поєдинків, а поки що, насамкінець, пропоную ще раз пригадати голи у вчорашньому поєдинку, а їх таки було дуже багато:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*