Футбол. Україна – Македонія. Де отримати квитки, замовлені через інтернет - Блог про Львів

Футбол. Україна – Македонія. Де отримати квитки, замовлені через інтернет

Каси

І знову про футбол. Отже, незважаючи на те, що сьогодні вболівальники України активно обговорюють вчорашній поєдинок нашої збірної проти команди Білорусії, треба жити далі.

А далі, до слова, на нас чекає черговий поєдинок відбору до чемпіонату Європи-2016 року, що пройде на полях Франції проти команди Македонії.

Відбудеться ця гра 12 жовтня у Львові на стадіоні «Арена-Львів». Вже давно у місті ажіотаж навколо цього поєдинку адже як тільки лише збірна приїздить грати у місто Лева, квитки розходяться зі швидкістю світла.

І це незважаючи на те який суперник: Вірменія, Білорусь, Австрія, Сан-Марино чи Македонія у даному випадку.

«Живий» приклад – вчорашній телефонний дзвінок моєї подруги Наталії до вашого автора.

Далі цитую: «Ігоре, привіт, ти часом не знаєш де можна ще купити квитки на поєдинок нашої національної збірної 12 жовтня?».

Звісно, що Воробус сказав лише здогадки, а саме якщо перепустки ще залишилися, то їх можна купити у касах стадіону «Арена Львів».

Щодо мене, то на футбол піду обов’язково, але як і в минулих матчах нашої збірної у Львові квитки купляв через сайт УФІ.

Там щоправда виділяють для продажу в мережі інтернет не так багато квитків, але тим не менше. Єдине що треба – це мати кредитну картку, зареєструватися на вищевказаному сайті, купити квитки і потім їх отримати.

Також читайте:   В Україні відновлюється футбольний чемпіонат

Так от, саме про те де отримати квитки замовлені через мережу інтернет ми і поговоримо далі.

Хто «дружить» з інтернетом, тому після замовлення на вказану електронну пошту приходить повідомлення інформаційного змісту по місце та дату отримання квитків.

Але, знаю й таких людей, що роблять паніку, вічно всіх все розпитують.

Так от, паніки робити не треба, а скажу, що люди які замовляли квитки на поєдинок між збірними України та Македонії через мережу інтернет отримати свої перепустки на гру можуть в наступні дні:

10 жовтня, починаючи із 14:00 і до 19:00 в офісі Львівської федерації футболу за адресою: пл.. Стефана Яворського, 1, 2 поверх.

11 жовтня, з 11:00 до 18:00 у місті Львів в офісі Львівської федерації футболу за адресою: пл.. Стефана Яворського, 1, 2 поверх.

12 жовтня, з 11:00 до 14:00 у місті Львів в офісі Львівської федерації футболу за адресою: пл.. Стефана Яворського, 1, 2 поверх.

Якщо у вас не вийде відвідати приміщення Федерації футболу Львівщини, то 12 жовтня, починаючи із 15:00 і аж до середини першого тайму ваші квитки можна буде забрати у касі стадіону «Арена Львів» з написом «Видача квитків».

Вболіваємо за наших!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*