Настав час зробити свій вибір - Блог про Львів

Настав час зробити свій вибір

Вибори-2014

Ще вчора, 25 жовтня, ваш автор та і думаю більшість людей зітхнули із полегшенням. Чому? Все просто, нарешті з нашого буденного і такого в останній час важкого життя зникла набридлива політична реклама.

Це пояснювалося тим, що в останній день перед виборами за законом не модна проводити жодної агітаційної реклами. Свого роду затишшя перед бурею.

А вже сьогодні, 26 жовтня о 8 годині ранку відкриються виборчі дільниці і люд піде голосувати за новий склад Верховної Ради.

Чого слід очікувати від цих виборів і чи покращиться в майбутньому життя, чи припиниться війна? Думаю це питання зараз більше цікавить людей, а ні ж те хто пройде в Раду.

Як відомо, у Верховну Раду України балотується рівно 29-ть партій. Це на виборах – жовтенький бюлетень.

Є ще синій, це так звані мажоритарники. Зрозуміло, що вибори будуть проходити за таким самим принципом як і у 2012: змішана система.

Половина депутатів йде по партійних списках, інша половина по мажоритарних.

Коли дивився протягом виборчої кампанії за партіями, кандидатами в депутати, то робив для себе висновки. Як же всі хочуть залізти у парламент і згодом жити пафосно.

Щось дуже сумніваюся, що майбутні депутати так аж дуже думають за людей як вони це показують на телебаченні, в інтернеті тощо.

Також читайте:   Всеукраїнська толока: прояв суспільної активності чи злочинна дурнуватість влади?

Після приходу на пост президента України – Петра Порошенка сказав, що треба зробити перезавантаження влади, зробити люстрацію (навіть був прийнятий відповідний закон). Принаймні це є пріоритетом.

Але, якщо людина не дурна, вміє користуватися такою штукою як інтернет, то може побачити хто лізе в Раду. Це родичі, сини, вуйки, куми, дочки минулих депутатів.

То про яке очищення влади можна говорити? Мене часто перед виборами запитували а за кого ж голосуватиме Воробус?

Вичерпної відповіді я не дав через те, що питати такі речі як: скільки заробляєш, за кого голосуєш, з ким спиш – некоректно. Кожна людина свідома і сама в стані вирішити хто їй подобається.

Єдине що би хотілося це приходу нових людей, які не будуть думати за гроші, а хоч трохи дбатимуть за благоустрій країни, яка перебуває поки що ще у стані війни.

Перемир’я оголошено, але ж бойовики і на далі стріляють, президент Росії розказує всім казки, а Європа лише зациклилася на слові «санкції».

Вирішувати хто прийде в парламент саме вам – читачі блогу і не лише.

Україно – роби свій вибір!!!! Слава Україні – Героям Слава!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*