Переведення стрілок годинників на годину назад - Блог про Львів

Переведення стрілок годинників на годину назад

Переведення стрілок годинника

Як каже відомий оглядач погоди – пан Микола, цитую: «Нехай проблеми та негоди не роблять вам в житті погоди». Десь так і само сьогодні, 25 жовтня почуваються люди у Львові.

Після вчорашньої похмурої, морозяної погоди та снігу прийняло естафету сонце, яке буквально таки не дає вашому автору як слід написати чергову публікацію освічуючи комп’ютер.

Але, то таке адже вже сьогодні значно потеплішало, опадів нема і можна йти гуляти що і незабаром зробить ваш покірний автор.

Гуляти можна довго, тому що в цю ніч ми знову будемо бавитися із годинниками.

Що саме чекає на людей? Думаю не важко здогадатися, що наступає остання неділя жовтня, а як відомо напередодні неї люд, що проживає в Україні має в 3 годині ночі перевести стрілки годинників на одну годину назад.

Тому, не лякайтеся, якщо завтра прокинетеся, а надворі в 7 годині ранку вже буде значно світліше на вулиці. За те, ввечері половина шостої – це вже буде пізня ніч.

Ось так от, поступово ми таки наближаємося до зими.

Із темою переведення годинників завжди згадую багато казусів. Переважно вони трапляються коли люди переводять стрілки на годину вперед. Тоді, люд масово про це забуває і запізнюється на автобуси, потяги і так далі.

Також читайте:   В Європі говорять про життя, а в Україні про алкоголь?

Недаремно хтось придумав робити це із суботи на неділю, бо в іншому разі люди би і взагалі позабували за роботу.

Ця неділя, 26 жовтня, таки буде особливою, адже в цей день будуть відбуватися парламентські вибори у нашій країні.

Люди будуть обирати партії, які наберуть більше 5% голосів виборців і, таким чином, потраплять до Верховної Ради.

Тому, особливо працівникам виборчої комісії треба із годинниками бути уважними щоб їм часом не довелося зайву годину сидіти у штабі та на дільниці.

От уявіть собі, стрілок годинники ви не перевели, а приїхали на 7 годину на дільницю, а це лише шоста. Хоч йти і пасти конє тоді. 😀

Воробус любить пожартувати, але…

Вихідні тривають, тому, незважаючи ні на що, бажаю читачам блогу щоб вони завжди були в хорошому дусі, ніяка погода та рагулі не псували вам настрій, а також заходити на блог Воробуса.

Адже, попереду буде дуже багато цікавого.

Зокрема, вже завтра розповідь про вибори-2014, чергову велосипедну доріжку, а також якщо встигну про супер матч у чемпіонаті Іспанії, в якому зустрінуться одвічні суперники: Реал та Барселона….

Обіцяє бути цікаво….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*