Підсумки роботи блогу Воробуса у вересні - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса у вересні

Підсумки роботи блогу Воробуса у вересні

Сьогодні надворі 2 жовтня, четвер, а це означає, що робочий тиждень потрохи наближається до свого завершення і вступив в дію новий календарний місяць жовтень.

А це означає, що настав час підвести підсумки місяця що минув. Вересень був насиченим, відбулося не мало подій. Тому, не будемо гаяти час, а все згадаємо як було.

Отже, розпочнемо із того, що 1 вересня 2014 року розпочався новий навчальний рік у школах, інститутах, училищах тощо. Для когось це буде прем’єрний рік в так званому дорослому житті, для когось останнім.

Хочеться в даній ситуації одного, щоб люди коли йшли вчитися дійсно щось знали, а не протирали штани, спідниці і так далі.

Другим важливим моментом у вересні було те, що нарешті припинилися бойові дії на Сході нашої країни. Як там по-модному люблять казати, оголошено перемир’я. Хоча, не сказав би що там все так спокійно.

Час від часу пару терористи ще ся бавлять у гру «козаки-розбійники». Сподіваємося мир таки буде тривати і більше ніхто гинути не буде.

Третя подія – 5 років блогу Воробуса. Досі не можу повірити в ці цифри. Здавалося десь недавно лише відрив ресурс, а тут вже й 5 років минуло. Як мені сказав друг, це вже термін.

Думав робити офіційне святкування дня народження, але все щось мені заважає. Тому, достеменної відповіді на питання чи буде здибанка читачів досі дати не можу.

Також читайте:   Воробус та Arwenita готуватимуть разом деруни

Йдемо далі. Воробус знову грає у таку гру як футзал і це не жарти. Команда, за яку мені довелося зіграти практично все друге коло, Фанат-2, у рамках другої ліги аматорського футзалу Львівщини зуміла здобути третє місце.

Приємно, що не кажіть.

А ще у вересні автор блогу їздив збирати урожай картоплі. Як і в минулі картопля знову вродила і думаю проблем із цим продуктом першої необхідності в українців не буде.

До подій міських. Незважаючи на всі сумніви щодо проведення книжкового форуму у місті Лева він таки відбувся. Знову було багато гостей, багато книжок і багато відвідувачів.

А ще наш ресурс останнім часом активно зацікавився велосипедним транспортом. Було багато публікацій про велосипедні доріжки, почали з’являтися цікаві інтерв’ю. Сподіваюся, це лише початок.

Чого слід очікувати у місяці жовтні?

Перша за все це парламентських виборів. Вже зараз можна побачити багато реклами на вулиці, телебаченні, в інтернеті тощо.

Все-таки, очікую на сезон опеньок. Їх щось цього року практично і не було. Чому? Мабуть все банально – відсутність дощів та заморозки.

А ще у Львові буде багато футболу, бабине літо, свято сиру й вина….

Тому, залишайтеся з нами. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Freeman 03.10.2014 пише:

    “Для когось це буде прем’єрний рік в так званому дорослому житті, для когось останнім.” Ахахахахахахахахахахахах, я впав з крісла

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*