Продаж алкогольного пива на футболі: за чи проти? - Блог про Львів

Продаж алкогольного пива на футболі: за чи проти?

Продаж алкогольного пива на футболі

Тема відвідин футбольних поєдинків у Львові є актуальною як ніколи. У зв’язку із складною ситуацією на Сході нашої країни свої домашні матчі місцевий клуб Шахтар проводить у міста Лева.

Це стосується як матчів чемпіонату, так і Ліги Чемпіонів, які користуються особливою популярністю серед людей. Плюс до того всього незабаром (11 жовтня) гратиме збірна України.

Тому, на футбол не те що треба дивитися, а йти і «глорити» за улюблені команди.

Але, у сьогоднішній публікації про інше. Є у мене хороший друг – Володимир. Так от, нещодавно він ходив на поєдинок між Шахтарем та Порту, який проходив на стадіоні «Арена Львів».

Грою та атмосферою на «Арені Львів» він залишився задоволеним. Проте, був інший момент який йому не сподобався.

Виявляється під час футбольного поєдинку не продавали пива, яке він так любить. Так, було безалкогольне, але за словами хлопчини це те саме відчуття що весільна ніч без жінки.

Воробус восени пива вже не п’є, але пообіцяв висловити свою точку зору по цьому питанню.

Так от, є два варіанти рішення:

1. Пиво на футболі таки треба продавати.
2. Пиво на футболі зась.

Почнемо із другого варіанту. Ні для кого не секрет, що багато людей приходить на футбол щоб просто «залити» кабіну. Вони п’ють до футболу, під час футболу, після футболу і все зводиться до одного – напитися.

Також читайте:   Футбол. Відбір до ЧС-2016. Україна 3:0 Косово (відео)

Виходить це і є смислом життя.

Відповідно є думка, що пива продавати на стадіоні не треба щоб люд ще більше не впивався. Хоча, якщо людина захоче то при бажанні може пронести алкоголь і з собою. Скільки разів бачив подібне.

Так, скажуть мені зараз що людей ретельно перевіряють. Та я вас прошу, є багато моментів які стюарди не можуть зауважити.

Пиво продавати таки треба.

Той же пан Володимир під час тієї ж розмови задав мені запитання чи продають пиво на поєдинках Ліги Чемпіонів за участю того ж таки німецького Шальке.

Точної відповіді на це запитання дати не можу, але щось мені здається що таки продають. Уявити собі німецького фаната футболу без кухля пива для мене, особисто, дивина та й годі.

Пиво не є вже аж таким сильним алкогольним напоєм. Необов’язково продавати його у пляшках, тому на стадіоні воно таки має бути. Є для цього пластикові стаканчики, які на стадіон докинути вкрай важко.

Нещодавно був на боксерському поєдинку Олександра Усика що проходив у місті Львові. Так от, пиво там продавали.

Хотілося би почути вашу точку зору, читачі блогу, по даній темі. Ви за чи проти продажу пива на футболі?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*