У храм Віри, Надії, Любові у Львові привезли Пояс Діви Марії - Блог про Львів

У храм Віри, Надії, Любові у Львові привезли Пояс Діви Марії

Храм Віри, Надії, Любові у Львові

Нещодавно вашому автору довелося побувати у такому районі міста Львова як Топольна. Буваю я там не надто часто, але коли вже сюди приїжджаю, то стараюся знайти для себе та громадськості щось цікавеньке.

У всі подробиці свого візиту вдаватися не буду, а скажу, що під час своєї прогулянки вулицею Миколайчука довелося завітати до церкви Святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії.

Як мені сказали знайомі, саме в цьому храмі в даний момент перебуває Пояс Пресвятої Богородиці.

Що це за пояс, що цікавого побачив Воробус під Літургії та багато іншого читайте у черговій статті на блозі.

Так от, спершу про церкву. Знаходиться вона на вулиці Миколайчука. Там ще поруч є велика автостоянка. Тому, думаю знайти її буде не важко. Головне після лікарні повернути ліворуч.

Що ж, церкву таки знайшли, підходимо ближче і бачимо що вона невеличка. На території є багато лавочок, а також фігура Діви Марії, до якої кожен може підійти щоб попросити ласки в Бога.

Кидаються в очі мамочки із дітьми, які приходяться сюди гуляти. І правильно, адже ще з маленького віку дітям треба казати, що без Бога – а ні до порога.

Що ще цікаво, так це те, що поруч із храмом ведуться будівельні роботи. Виявляється вже незабаром тут постане новий храм, який буде значно більшим.

Також читайте:   Кожен сходить із розуму по-своєму

Коротеньку розповідь про церкву завершили, спробую зайти всередину щоб побачити згадуваний вище Пояс Діви Марії.

Заходжу і застаю вечірню Службу Божу у церкві. Навіть незважаючи на будній день і робочу годину в церкві було багато людей. Це не лише старші люди, а й молодь.

Чомусь не сумніваюся, що серед них Віри, Надії, Любові та Софії.

Само собою, ваш автор також відстояв літургію, помолився, а опісля вже пішов цілувати Пояс Діви Марії.

Надто вдале фото цієї святині мені зробити не вдалося. Причина? Ну, якось не пасує робити фото у церкві коли є багато люду.

Пояс Діви Марії

Тим не менше, Пояс Діви Марії – це реліквія, яка належить матері Божій. Кажуть що він зцілює від недуг і подорожує церквами не лише України, а й світу.

Схований він у спеціальній скриньці невеличкого розміру.

Ось таким от цікавим та водночас пізнавальним виявився візит Воробуса в спальний район нашого міста під назвою – Топольна.

До речі, як сказали мені люди, Пояс Діви Марії буде перебувати у церкві Святих мучениць Віри, Надії, Любові та Софії до середи 22 жовтня.

Тому, ви маєте час ще встигнути сюди приїхати…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*