Велосипедна доріжка біля театру імені Лесі України - Блог про Львів

Велосипедна доріжка біля театру імені Лесі України

Біля театру імені Лесі України

Як і обіцяв Воробус, продовжуємо розповідати про велосипедні справи у рамках проекту «Велосипеди» на блозі.

Черговим героєм нашої публікації буде велосипедна доріжка біля театру імені Лесі України.

Хто не знає де він знаходиться скажу, що на вулиці Городоцькій, саме там де буквально нещодавно запустили трамвай.

Пам’ятаєте колись він їхав по вулиці Шевченка у дві сторони, тепер же все змінилося. У сторону вулиці Шевченка він таки їде як їхав, а ось назад ближче до церкви святої Анни він повертає на вулицю Городоцьку.

Це зробили для того, щоб хоч якось розвантажити транспорт, адже не секрет, що колись популярною вулицею Львова було проїхати вкрай важко. Часи міняються….

Так от, до велосипедних доріжок. Коли робили реконструкцію вулиці Городоцької, то у проект також включили побудову велосипедних доріжок.

Їх зробили біля церкви Анни, на вулиці Шевченка і не забули на тій же Городоцькій, що біля театру імені Лесі Українки.

Коли нещодавно ваш автор йшов цією вулицею, то просто отетерів. Скільки рагулів-водіїв є у нашому місті. Їм головне когось покритикувати, а от за собою дивитися їм вкрай важко.

Так от, на проміжку від вулиці Шевченка і до театру з лівого боку розташована велосипедна доріжка. На її початку є знак, що паркуватися заборонено.

Також читайте:   З 1 липня львівські трамваї будуть їздити по-іншому

Знак

Але, водіям транспортних засобів на це, м’яко кажучи, насра…и. Вантажний автомобіль заїхав на тротуар і став таким чином, що там не те що велосипедист не проїде, а й ваш автор не пройде.

Це називається покращення. Походив я біля вантажівки, поглядів і зрозумів, що швидше за все цей транспортний засіб стоїть тут вже давно і навіть і не думає їхати.

А міська влада ще там щось розповідає що їздять містом евакуатори, штрафують злісних водіїв. Так от, приїдь сюди, подивіться як тут все запущено.

Рагулі усюди

Щодо велосипедної доріжки, то якби не цей рагуль, то вона досить таки непогана, широка. Правда не знаю де тут мають ходити люди. Якось би вже це все розмежували.

Одним словом, якщо поставити велосипедній доріжці біля театру імені Лесі Українки бали за 12-ти бальною шкалою, то поставив би балів так шість.

Таки можна було зробити все краще, а не так щоб було.

Так що отакі от справи.

Проект «Велосипеди» триває і у найближчих публікаціях читайте про велосипедну доріжку на вулиці Гіпсовій. Там також є свої особливості.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*