Велосипедна доріжка на вулиці Гіпсовій - Блог про Львів

Велосипедна доріжка на вулиці Гіпсовій

Велосипедна доріжка на вулиці Гіпсовій

Прогнози синоптиків таки збулися і вже сьогодні, 23 жовтня на вулиці істотно похолодало. Тому, можливо наступна публікація буде недоречною адже на велосипедах зараз мало хто їздить.

Але, Воробус прийняв рішення довести справу до кінця і ще до початку зими розповісти про всі відомі мені велосипедні доріжки міста Львова у продовженні проекту «Велосипеди».

Так от, сьогодні мені довелося побувати на вулиці Гіпсовій, адже як відомо саме тут ще в липні цього року було прийнято рішення долучити цю вулицю до велосипедної мережі міста Лева.

Що ж, під час обідньої перерви ваш покірний сів на трамвайчик №2, доїхав до кінцевої зупинки що на вулиці Коновальця і почав досліджувати вулицю Гіпсову та її велодоріжку.

Що я побачив? Перша за все на початку вулиці стоїть знак, який сигналізує про те, що по цій вулиці простягається доріжка для велосипедистів.

Знак

Транспорт тут їздить в обидві сторони, принаймні знака «цегла» нема ніде. Але, все ж частіше автомобілі їздять від вулиці Залізняка чим до неї.

Починаю йти по вулиці Гіпсовій з надією знайти на проїзній частині чи тротуарі хоч якийсь сигнал про те, що тут є велосипедна доріжка, але окрім дорогих будиночків та автівок нічого не зауважую.

Також читайте:   «Smart Ticket City». Що це таке і з чим це «їсти»

Колега по роботі, який вирішив мені скласти компанію ще додав, цитую: «Воробус, що ти якусь фігню фоткаєш, йдемо в тепло чай пити бо скоро бурульками станемо з тією погодою».

І справді, велосипедних знаків нема ніде. Але, думаю ще не вечір і йду далі. Можливо згодом розпізнавальні знаки десь таки з’являться.

Вулиця Гіпсова

Дійшли ми так до вулиці Залізняка, а там вже побачили знак про завершення велосипедної доріжки. Хмм, щось тут не так.

На тій же Залізняка червоним виділено велосипедну доріжку, але про неї якось згодом. Треба з Гіпсовою розібратися.

Прийшов на роботу, заліз в інтернет і починаю шукати інформацію про велосипедну доріжку на вулиці Гіпсовій.

Виявляється, як таких тут розпізнавальних знаків на дорозі нема. А знак на початку вулиці означає, що в цій житловій зоні мають право їздити лише автомобілі та велосипедисти.

На хлопський розум кажучи більше 20-и кілометрів на годину тут їздити не можна.

Ось такі справи. Як то кажуть, яке їхало – таке здибало.

Щодо традиційної оцінки Воробуса, то за 12-ти бальною системою я би поставив велосипедній доріжці на вулиці Гіпсовій балів так чотири.

Чому? Та бо тому що тут її фактично нема.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*