Велосипедна доріжка на вулиці Залізняка - Блог про Львів

Велосипедна доріжка на вулиці Залізняка

Велосипедна доріжка на вулиці Залізняка

Як і обіцяв вчора ваш автор – пан Воробус після опису велосипедної доріжки на привокзальній настав час розповісти про доріжку для велосипедистів на вулиці Залізняка.

Як я її знайшов? Буваю в цих районах досить таки рідко. Просто коли досліджував на предмет їзди на велосипеді вулицю Гіпсову вийшов на вулицю Залізняка.

Яким було моє здивування, коли побачив що вулицею Залізняка (знаходиться неподалік кінцевої зупинки трамваю №2 на вулиці Коновальця) проходить в досить таки хорошому стані велосипедна доріжка.

Само собою, Воробус взяв фотоапарат і почав це все фотографувати.

Що можна сказати по «гарячих слідах»? Вулиця Залізняка перетинається із такими вулицями як: Антоновича та Коновальця.

З боку вулиці Коновальця велосипедна доріжка розташована з обидвох боків, все виділено червоним кольором, де-не-де на доріжці зображений велосипед.

Єдине що кидається в очі, так це те, що з одного боку велосипедна доріжка значно вужча чим з іншого.

З чим це пов’язано?

Мабуть із тим, що вулиця вузька і десь автомобілям таки треба їхати. Наближаючись до вулиці Антоновича помічаю, що велосипедна доріжка з одного боку і взагалі зникає, а на її місці паркується багато автомобілів.

Також читайте:   Переваги оренди автомобіля

Відсутність велодоріжки

Роблять вони це за правилами, але виникає питання – а чи не краще було тут таки зробити велосипедну доріжку з обидвох боків?

А то людина їде з Антоновича, хоча повернути на Залізняка, а там велосипедної доріжки як такої нема і треба їхати або по дорозі або назустріч людям з велосипедами, які їдуть зі сторони вулиці Коновальця.

Загалом якщо підсумувати доріжку велосипедів, то за моєю традиційною оцінкою, а це 12-ть балів велосипедній доріжці на вулиці Залізняка поставив би балів так 8-9.

Все-таки, не все так тут погано. Головне звикнути. Та, і якщо подумати, цією вулицею не так часто їздять автомобілі як це здається.

Тому, їхати можна. Залишилося зовсім мало – купити велосипед. 😀

На цьому блог Воробуса із описом велосипедних доріжок робить паузу. Причина? Автор блогу більше не знає де вони знаходяться.

Знаю що мають їх зробити на вулиці Куліша, на Сихові біля трамвайної лінії, а також в такому районі міста як Рясне.

Тому, як тільки лише їх зроблять автор одразу ж їх опише. А поки що будемо шукати нові теми для розвитку проекту «Велосипеди» на блозі Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*