Велосипедна доріжка на вулиці Зеленій (Старий Сихів) - Блог про Львів

Велосипедна доріжка на вулиці Зеленій (Старий Сихів)

Велосипедна доріжка Старий Сихів

Вчора, 11 жовтня на вулиці була тепла суха погода, тому Воробус довго не думаючи взяв свого фотоапарата і вирішив прогулятися таким районом нашого міста як Сихів.

Давно хотів подивитися на велосипедну доріжку в районі Старого Сихова, плюс цікаво було глянути як справи із будівництвом трамвайної колії, а також підземного переходу, який за міфічними історіями має з’явитися на Верхньому Шуварі.

Розпочнемо таки із велосипедної доріжки, адже Воробус активно взявся за висвітлення велосипедних справ у нашому місті. А це, як ніколи, актуально.

Отже, чергова велосипедна доріжка розташована на вулиці Зеленій у районі Старого Сихова.

Починається вона недалеко від моста і простягається аж, увага, до Сихівського кладовища. Є велосипедна доріжка як з одного боку вулиці, так і з іншого.

Справа (як їхати до кладовища) вона правда таки трохи краща.

Яке перше враження від цієї велосипедної доріжки?

Як на мене, вона на рівні із велодоріжками на Липинського та на Науковій є однією із кращих у нашому місті.

Обмеження

Вона розташована на проїзній частині, широка, автомобілі мають достатньо місця для їзди і само собою не заважають любителям велосипедів спокійно подорожувати.

На перетині із вулицями є спеціальні червона позначення, які вказують на те що доріжка обривається.

Також читайте:   Їхав трамвай №10

Які мінуси велосипедної доріжки на Старому Сихові?

Ну, по-перше, як мені написав один із наших читачів пан Юрій, на її початку, а це недалеко від Сихівського моста вона стерта і часто автомобілісти потрапляють у прикрі ситуації.

Що він має на увазі? Коли велосипедна доріжка намальована нормальним чином, то і водії більш уважніші. А якщо вона стерта, то, відповідно, водії займає правий ряд і повертає на Старий Сихів.

Ще один мінус велосипедної доріжки на Старому Сихові, що вона не є популярною. Ну, куди там дуже заїдеш в цьому районі? Хіба що на цвинтар або в туберкульозну лікарню.

Хоча, можна їхати в той же Давидів, Бібрку і так далі.

Рагулізму на велосипедній доріжці не бачив. Деколи правда автомобілі на неї заїздять, але то таке. Коли їде велосипедист вони навряд чи будуть обганяти інший транспортний засіб.

І ще, можливо не в тему але все ж. Дорога на Старому Сихові радує око. Все-таки, не марно були витрачені гроші на її ремонт. Де-не-де навіть стоять смітники щоб люди кидали відходи саме туди, а не в кущі.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 12.10.2014 пише:

    Велосипедна доріжка нормальна, а от Воробуса на ній не видно. Хлопці та дівчата – давайте скинемось по одній гривні, можливо тоді Воробус придбає собі двоколісного друга, а то так як він любить сказати, – то не головне. А головне полягає в тому, щоб Воробус їздив на двоколісному, а те щоб його друзі проводили до дому… 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*