Враження від відвідин поєдинку Шахтар – Порту - Блог про Львів

Враження від відвідин поєдинку Шахтар – Порту

Шахтар - Порту

Вчора в Європі був великий футбольний день, проходили поєдинки другого туру групового етапу турніру під назвою – Ліга Чемпіонів.

Звичайно, що вся увага українських вболівальників футболу була прикута до гри за участю нашої команди, а в даному випадку – це донецького Шахтаря.

Цікавим був цей поєдинок і тим, що відбувався він на стадіоні «Арена Львів». Звісно, що Воробус не міг прогавити такий шанс і само собою відвідав цю гру.

Цього разу вирішив бути мудрішим і поїхав на гру десь 3 години до її початку. Чому так? Все просто, перед футболом ще зустрівся з колегами, попив улюбленого пивця 1517 та і з транспортом проблем як таких не було.

Хоча, вже за три години до початку людей в маршрутках, що їдуть в напрямку до стадіону було дуже багато.

Організаційні моменти. Перевіряли краще чим на тому ж таки матчі за участю збірної, плюс впускали людину лише біля свого входу в «gate». Тобто якщо ви мали місце на стадіоні в «gate 8», то пройти через «gate9» було неможливо.

Вже безпосередньо на стадіоні на кожному місці була символіка Шахтаря – помаранчевий фляжок, яким люд махав цілу гру.

Гімн Ліги Чемпіонів. Це було щось. На матчі Ліги Чемпіонів до вчорашнього дня не бував ніколи, тому для мене це було вперше. Ага, забув сказати ще, перед цим ще грав гімн футбольного клубу Шахтар.

Також читайте:   Коноплянка проти Барселони. Прев'ю

Сама гра. Думаю моменти та голи перелічувати не треба. Розкажу краще про підтримку. Так от, щоб там не говорили, а команду з Донецька підтримували добре.

Гімн Ліги Чемпіонів

Це були і викрики «Шахтар, Шахтар», виконання гімну України, запускання хвилі тощо.

Шкода лише що після гри вболівальникам подякували лише 2 гравці української команди: Кучер та Срна.

Я розумію все що результат поганий, перемога була втрачена, але людський фактор у футболістів має бути теж присутнім.

Після гри на обличчях людей було помітно розчарування. Ще б пак, «гірники» протягом цілого поєдинку демонстрували хорошу гру і перемога була так близько.

Сподіваємося що її наша команда здобуде у наступному домашньому поєдинку нашої команди, який відбудеться також на стадіоні «Арена Львів» 5 листопада.

Суперник – білоруський клуб БАТЕ.

Додому ваш автор заїхав швидко, з транспортом, нарешті, проблем не було жодних.

І ще, хотілося би щоб культурний розвиток людей на футболі був кращим. Не розумію я для чого напиватися як свиня перед футболом і те для чого кидати фаєри на стадіон.

Що знову хочуть дискваліфікацію стадіону?

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*