Якщо ви шукаєте футзальну команду - Блог про Львів

Якщо ви шукаєте футзальну команду

Якщо ви шукаєте футзальну команду

Продовжуємо відповідати на запитання у рубриці «Запитай у Воробуса». Не дивуйтеся, ця рубрика на сайті ще досі існує, просто в автора блогу мало часу щоб відповідати на всі запитання.

Тому, все роблю по мірі можливості.

Так от, чергове запитання в редакцію прийшло до нас від людини, яка назвала себе – «Маркіян». Далі цитую: «Добрий день. Я з братом шукаємо футзальну команду. Чи не допоможете в цьому питанні?».

Та чому не допоможу, про що знаю можу повідомити. Отже шкода що в своєму листі ви не вказали скільки вам років і яку команду шукаєте: любительську чи професійну.

Так от, якщо професійну, то, мабуть, нічим не зможу допомогти, адже ви напевно знаєте яка зараз ситуація із професійним футзалом в Україні. У вищій лізі грають 10-ть команд, але рівень дуже слабенький від того що інвестори не хочуть вклади гроші в цей вид спорту.

Де ще можна пограти, так це на чемпіонаті області Львівщини, який стартує вже на початку листопада.

В соціальній мережі ВКонтакті є група організації що організовує ці змагання. Думаю якщо ви напишете там що шукаєте команду, то це може і допомогти.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Ураган 3:3 Енергія (відео)

Якщо ви хочете спробувати свої змагання в любительському футзалі, то у місті Лева також незабаром стартує свій чемпіонат, де буде як прем’єр, перша і друга ліги, відповідно.

У тій же соціальній мережі Вконтакті також є група цієї організації, де на стіні часто люди пишуть що шукають команди, звертаються до керівників і так далі.

Не знаю правда чи воно щось дає, але спробувати можна. Також пораду може дати президент цієї асоціації.

Якщо ж ви студент, то знаю ще також існує студентська асоціація Львівщини. Пам’ятаю колись автор блогу теж там грав і навіть здобував кубки.

Рівень досить таки непоганий, головне до когось приєднатися.

Як варіант ще біля АС-2 є поле в народі зване як «Знесіння». Там також проводяться часто різного роду чемпіонати. Думаю якщо під вечір туди приїхати, то можна також з кимось порозмовляти.

Нехай щастить…

Знаю, питання яке зараз ви мені задасте чи не може Воробус взяти у свою команду? Пробував нещодавно пограти у складі команди «KEEP CALM», але з нею не склалося. Тому, також взимку би десь побігав і в пошуках.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*