Футбол. Чемпіонат України. Карпати програють Зорі (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати програють Зорі (відео)

Знову поразка

В 11-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із міста Луганськ – команду Зоря.

Хоча, якщо так подумати, то луганською командою Зорю важко назвати. Команда давно не грає на своєму рідному стадіоні, який завалений після активних бойових дій, а дислокується у Запоріжжі.

Десь львівський глядач ідучи на футбол думав що нарешті Карпати зуміють продовжити свою домашню переможну серію. Тим більше що статистика в іграх між цими командами була на користь саме зелено-білих.

Але, як показує час, з часом і статистика не допомагає. Карпати знову програли. По ділу чи ні вирішувати вже вболівальникам. Хоча, особисто я думаю що Зоря таки виглядала вчора краще.

Перед тим як перейти до огляду голів скажу кілька слів про вболівальників. Дуже прикро, що їх на матчах Карпат збирається щораз менше і менше. Стільки людей як вчора ваш автор колись бачив на матчі резервних складів і то думаю було більше.

А так, поки що львівський глядач сидить вдома біля телевізорів.

До гри. Активніше її розпочали господарі поля. Вони будь-що хотіли забити швидкий гол і варто сказати міг це зробити не один раз Сергійчук, але свої моменти у протиборстві з кіпером Зорі – Шевченком він вічно програвав.

Також читайте:   Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо 0:2 ПСЖ (відео)

Гості ж сиділи в обороні, а потім взяли вилізли з неї і забили. Подача кутового на 13-й хвилині завершилася точним ударом Вернидуба.

Ось так от буває у футболі. Атакують одні, а забивають інші.

До честі «зелено-білих» після пропущеного голу вони не знітилися і побігли всією командою відігруватися. Атаки таки принесли свої плоди.

31-а хвилина – майже все для голу зробив Голодюк, але забив таки Сергійчук, який був першим на добиванні.

Саме за нічийного рахунку 1-1 і завершився перший тайм цього поєдинку.

Друга 45-ти хвилинка була куди нуднішою. Для мене, особисто, цікавіше було дивитися за фанатами чим на поле. Команди грали позиційно, створювали мінімум моментів.

Здавалося гра так і завершиться внічию, але іншою думки був гравець Зорі – Хомчековський, який на 84-й хвилині знову ж таки ударом головою приніс перемогу своїй команді.

Зоря перемагає, набирає 15-ть очок і виходить на 4 місце в турнірній таблиці. Карпати ж із 5-ма пунктами залишаються на 12-ому місці в таблиці.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між Карпатами та Зорею:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*