Футбол. На матч Карпати – Шахтар квитки будуть коштувати від 10 гривень - Блог про Львів

Футбол. На матч Карпати – Шахтар квитки будуть коштувати від 10 гривень

Карпати-Шахтар

Останнім часом серед фанатів футболу Львівщини ведуться активні дискусії на тему того, а за яку команду взагалі вболівають люди в нашому місті.

Здавалося би варіантів як таких особливо й нема, але вони таки є.

Як відомо, у зв’язку із захопленням Сходу України терористами свої домашні футбольні поєдинки донецький Шахтар проводить саме у нашому місті. Це стосується як поєдинків Ліги Чемпіонів так і місцевого чемпіонату.

І що цікаво, спостерігається цікава тенденція. На матчі Шахтаря ходить як мінімум 15-20 тисяч людей, а на матчі Карпат від сили 5-10 тисяч.

Чому так? Думаю відповідь очевидна – ціни на квитки та інколи й стадіон.

Пишу що чув від людей. Багато хто із фанатів футболу каже, що стадіон «Арена Львів» має приймати ігри не лише Шахтаря, а й Карпат. Останні не хочуть і мучаться і на далі на старій «Україні».

Ціна квитків теж цікава. Якщо на матчі «зелено-білих», які плентаються вже третій сезон підряд в низах турнірної таблиці як мінімум 40 гривень, то на матчі Шахтаря – буває і за 10 гривень можна піти.

Хоча, кажуть, що відданий вболівальник піде на гру улюбленої команди і за 100 гривень.

Ну, але це вже особиста справа кожного.

Вже незабаром, а саме 21 листопада команди Карпати та Шахтар зустрінуться в очному протистоянні. Гра буде відбуватися на стадіоні «Україна» і розпочнеться о 19 годині.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Динамо грає в суху нічию з Манчестер Сіті

І тут керівництво «зелено-білих» вирішило зробити своїм вболівальникам цікавий сюрприз. Виявляється щоб відвідати цю гру людям треба буде заплатити максимум 20 гривень, адже квитки на матч із грандом нашого чемпіонату будуть коштувати від 10 і 20 гривень.

Ті дорожчі квитки – це місця під накриттям, решта ж місць коштуватимуть – 10 гривень.

Придбати перепустки на гру можна буде вже починаючи із 14 листопада у мережі магазинів «Фанат», які знаходяться за адресами: вул. М. Вороного, 3, а також на вул. Липова алея, 5 (ТЦ «Україна», павільйон № П44).

Акційна ціна буде діяти до 20 листопада включно.

Люди ж які захочуть придбати квитки у день гри змушені будуть заплатити за квитки стандартні ціни, а це від 40 гривень і більше.

Як на мене, акція хороша, адже команді зараз як ніколи потрібна підтримка людей. А знаючи наш менталітет впевнений за 10-ть гривень люд на футбол піде і як мінімум пів стадіону на грі точно буде.

Тим паче, що це буде завершення робочого тижня, плюс свято Михайла.

Вперед, Карпати!!!! Пора вилазити із низів турнірної таблиці.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*