Футзал. Чемпіонат України. Енергія б’є Локомотив (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія б’є Локомотив (відео)

Енергія перемагає

Переходимо до подій приємних. Адже, не лише негативом жило наше місто.

У 7-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму полі приймала діючого чемпіона країни – харківський Локомотив.

На радість львівським вболівальникам футзалу, ця гра завершилася перемогою саме наших спортсменів.

Але, про все по-порядку.

Незважаючи на надмірну зайнятість ваш автор таки знайшов час сходити на цю гру. Чесно признаюся, до гри схилявся до того, що «Локо» впевнено переможе.

Чому так?

Ну, по перше, У Локомотиві зараз все стабільно: це і фінансування, склад, інфраструктура, команда грає в Кубку УЄФА. Чим не може похвалися Енергія в якої з фінансами зараз ой як скрутно.

По-друге, Локомотив у минулому турі програв вдома ЛТК із розгромним рахунком 0-3. Дві поразки поспіль у чемпіона? Мало хто в це вірив окрім футзалістів Енергії, які вийшли на майданчик і віддавалися на всі 150%.

Перший момент в зустрічі правда мав гравець «Локо» – Шпигарь, але виручила нас штанга.

А далі пішла свого роду позиційна гра. Локомотив її любить і якщо забиває першим, то відігратися згодом практично неможливо.

Добре що таки першими забили «енергетики». Йшла 17-а хвилина коли після удару зі штрафного вдало ногу підставив – Степан Струк.

Також читайте:   Воробус з Розворянами став срібним призером Ліги Друзів

Локомотив побіг відігруватися, але натомість за це поплатився. Чудова комбінація вдалася за участю Федюка-Кузя та Багряка.

Віталію єдине що залишалося зробити, так це забити «шкіряного» у пусті ворота.

Саме за рахунку 2-0 на користь Енергії і завершилася перша половина зустрічі.

У другій 20-ти хвилинці, гості почали грати значно краще. Їхній тренер – Ривкін, повністю змінив четвірку і невдовзі Журба один гол відквитав.

А далі почалися свого роду каруселі. Могла забити як одна, так і інша команда.

Десь за 8-м хвилин до завершення поєдинку Клочко а потім Журба почали виходити в «залізничників» п’ятим і невдовзі саме Дмитро Клочко мав мегамоментище, але чудово зіграв кіпер нашої команди – Кардаш.

Локомотив у відчаї ще більше почав штурмувати наші ворота і за це поплатився. Після помилки їхнього воротаря – Литвиненка відзначився – Михайло Грицина.

Енергія перемагає із рахунком 3-1, а це означає, що саме після цієї «вікторії» наша команда виходить на 2-е місце в турнірній таблиці.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*