Коти і самотні жінки, яким стукнуло за тридцять - Блог про Львів

Коти і самотні жінки, яким стукнуло за тридцять

Коти усюди

Знаю, наступна публікація може викликати шквал критики зі сторони жіночого контингенту блогу, але мушу таки відповісти одному своєму приятелю на його критичні слова про дівчат яким за тридцять.

Так от, нещодавно мені довелося поспілкуватися із людиною, яку я знаю вже кілька років. Ім’я цієї людини із морально-етичних норм називати не буду, щоб його потім дівки не заклювали.

Скажу лише що це чоловік якому вже скоро 30-ть і він ще досі не одружений. На рахунок дівчини не знаю, адже такі питання задавати якось не пасує.

Їхали ми з ним з роботи додому і він підняв тему котів. Далі спробую його процитувати:

«Дістали мене з тими котами, як не зайду в соціальні мережі то вічно хтось просить зробити репост що треба роздати котів, що кішка має котят і так далі. Приходжу додому – коти біля під’їзду пройти не дають, спілкуюся з дівчатами вони замість того щоб за сім’ю думати розповідають мені за котів. Та мені не 19-ть років щоб на такі теми з ними говорити».

Хлопчина також висловив думку, що дівчата, які до 30- ти років не знайшли свою половинку в більшості випадків згодом заводять собі кота, собаку і їм вже й чоловічої ласки не треба.

Прийшла додому, побачила свого улюбленця, побавилася і лягла спати. Так один день минув, другий і так далі. А потім ця ж дівчина не зрозуміє як це їй стукнуло 40 чи 50-ть років, а сім’ї то в неї нема.

Також читайте:   Зустріч (романтичні фантазії). Частина друга

Тому, хлопчина сказав тезу, що незаміжніх дівчат після 30-и чекають коти.

Чи погодиться Воробус із цією думкою вельмишановного пана. Відповідаю, не зовсім, тому що людина може своє кохання шукати і до 40 років і лише згодом його знайти. Головне щоб це було її, а не так вийшла заміж, рік прожила і треба подавати на розлучення бо не зжилися.

Інша проблема тут в невизначеності. Багато дівчат самі не знають чого вони хочуть. Спершу їм треба розкіш, дороге життя, а згодом вже й про любов думають.

Я думаю не треба нагадувати що таке життя в 20 і життя в 30-ть. Чим більше починаєш вибирати, тим важче потім прийняти рішення цілого життя.

Коти. Ну, природньо що дівчина шукає чим себе зайняти. Кіт якраз в цьому може допомогти. Він ласкавий, знімає тиск, депресію і так далі.

Але, один кіт. Не два, не три і не чотири. Кішка народила, ай не хай буде. І дівчина вже доглядає за котиками як за власними дітьми.

Задав я питання приятелю а як на рахунок чоловіків, чи не можуть вони також захворіти котами.

Пан відповів, що не можуть, тому в чоловіків інша доля – якщо нема дівки то спиватися і стати затятим пияцюрником.

З цією тезою я цілковито погоджуюся. Тому, треба таки влаштовувати своє життя.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*