“Львівське Різдвяне” знову з’явилося у продажу - Блог про Львів

“Львівське Різдвяне” знову з’явилося у продажу

Львівське Різдвяне

Черговий день, а з ним і місяць наступив. Тому як це не дивно, продовжує свою роботу блог Воробуса.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, про алкоголь. Але, не подумайте що наступна публікаціях буде в рекламних цілях. Все просто – просто автор любить попити цей вид пивка.

Тому, поїхали…

Любить Воробус попити пивка, особливо 1517. Правда роблю я це вже зараз не дуже часто. Причина? Та багато є причин: стараюся не захоплюватися алкогольними напоями, на вулиці погода не до пива та й вік в мене вже не той.

Це в 20-ть хочеться випити все що є на столі і в магазинах. У 27 вже більше думаєш про наслідки розпивання спиртних напоїв, про головні болі наступного дня і так далі.

Можливо й не пив би ваш автор пива ще довгий час якби під час відвідин одного із продуктових магазинів не побачив що на поличках з’явилося воно – «Львівське Різдвяне».

Воробус одразу ж запитав продавця за це пиво і коли вони було запущено в продажу. На що люб’язна панянка сказала, що буквально кілька днів тому.

Отже, виходить що і втретє поспіль ТМ «Львівське» напередодні зимових свят дарує своїм прихильникам святковий сорт пива.

Також читайте:   Як Воробус провів перший день весни

Як ви думаєте що зробив Воробус після того як побачив улюблене пиво? Правильно, купив собі додому і в п’ятницю ввечері нарешті розслабився після важкого робочого тижня.

Як це пиво на смак? Одразу ж попереджую що надмірно ним захоплюватися не треба, бо воно темне. А темне, як відомо, любить «вставляти» не по-дитячому.

Пам’ятаю був випив його штуки зо три, то вже відчув що починаю п’яніти.

Також «Львівське Різдвяне» – це спеціальний сорт темного пива з приємним карамельним ароматом та ноткою різдвяних спецій.

На обгортці зображені атрибути такого улюбленого нами свята. Воробус коли робив ковток за ковтком, то вже на мить перенісся у місяць січень, коли падає сніг і люди ходять колядувати.

Повертаючись до продуктового магазину, то коли завершував розмову із продавцем сказав щоб вона замовляла побільше такого пива. А то Ігор Воробус прийде і буде дуже розчарованим якщо на мене пива не вистачить.

Через цю публікацію передаю вітання своїй хорошій подрузі – Lanagur, яка якраз і колись розповіла вашому автору за цей сорт пива.

Дорогенька, пора би вже нам здибатися і згадати молодість. 😀 Звісно що за келихом «Львівського Різдвяного». 🙂

Вихідні тривають, тому бажаю читачам нашого ресурсу вдало їх провести.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 14 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 01.11.2014 пише:

    Лучше Жигулевского пива нет!!! 😮

  2. Lanagur 01.11.2014 пише:

    russo turisto, природа не “спотворила” тебе вишуканим смаком 8)

  3. zars 01.11.2014 пише:

    Воробус! Ти б краще про якесь добре якісне віскі продегустував-написав… А то пишеш про якісь темні пива, що пють алкаші й корчать з себе гурманів елітних напоїв!!!

  4. VIK 01.11.2014 пише:

    Vorobus пише:
    Пам’ятаю був випив його штуки зо три, то вже відчув що починаю п’яніти.

    тридцять три?!?! 😮 😮 😮
    Воробусе, а не лопнеш ти?

  5. Я думаю від чого такий гарний настрій))) Дух Різдва)) Свято наближається!)) 🙂

  6. Lanagur 02.11.2014 пише:

    zars, віскі – напій, який може конкурувати з нашою самогонкою по міцності, ну а ті, що пьють такий елітний напій – ще ті гурмани 😡 і взагалі, зарс, ти українець чи ти шотландець? Пий наше і головне, щоб компанія була хороша!!!!! 😉

  7. arhivarius 02.11.2014 пише:

    Ну а по відношенню смакових якостей, найбільш приємним є вірменський кон’як. Перевірено моїм життєвим досвідом. 😀

  8. zars 02.11.2014 пише:

    …Шотландський віскі… вірменський коньяк… верба… і Лана, якій читає романтичні вірші поважно увічливий та досвідчений Архіваріус; а zars тупо попиває добрий алкоголь і тішиться з того, що навколо ляпота, та ж верба, коньяк,віскі, Лана, Архів і ніяких горобців з пивом 8)

  9. arhivarius 02.11.2014 пише:

    А ще до вподоби мені українська “калганівка”, звісно натуральна, а не з магазину… 😛 Ну, а про Лану тільки приємні спогади, які колись снилися під розлогою вербою…

  10. zars 02.11.2014 пише:

    arhivarius пише:
    :P Ну, а про Лану тільки приємні спогади, які колись снилися під розлогою вербою…

    Лана – дівчина-сон 😉

  11. zars 02.11.2014 пише:

    arhivarius пише:
    А ще до вподоби мені українська “калганівка”, звісно натуральна, а не з магазину… :P Ну, а про Лану тільки приємні спогади, які колись снилися під розлогою вербою…

    Лана – дівчина-сон 😉

  12. arhivarius 02.11.2014 пише:

    zars пише:

    arhivarius пише:
    А ще до вподоби мені українська “калганівка”, звісно натуральна, а не з магазину… :P Ну, а про Лану тільки приємні спогади, які колись снилися під розлогою вербою…

    Лана – дівчина-сон ;)

    Дуже приємний сон… 🙂

  13. Lanagur 02.11.2014 пише:

    ах, які ж лагідні стають чоловікі і ніжні, люблячі і неповторні………. коли мова йде про алкоголь 😛

  14. Lanagur 02.11.2014 пише:

    zars пише:

    arhivarius пише:
    А ще до вподоби мені українська “калганівка”, звісно натуральна, а не з магазину… :P Ну, а про Лану тільки приємні спогади, які колись снилися під розлогою вербою…

    Лана – дівчина-сон ;)

    ви ж мої сплячі красунчики, обожнюю вас 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*