Опалювальний сезон призупинено, попереду теплі дні - Блог про Львів

Опалювальний сезон призупинено, попереду теплі дні

Теплі дні

Сьогодні надворі 4 листопада, вівторок, а це означає, що черговий робочий день триває.

Знаю, на роботі сидіти важко, тому треба таки говорити про щось позитивне, щоб настрій піднімався. А настрій таки, до слова, буде адже день сьогоденній розпочався із теплої та сухої погоди.

Зараз, зокрема, на термометрі у вашого автора показує +16 градусів вище нуля. Чи міг люд на таке сподіватися, зважаючи на те, що нещодавно Західну Україну «накрив» холодний циклон.

Думаю що таки ні. Але, природа річ примхлива та мінлива і може робити сюрпризи людям.

А ще сьогоднішній день розпочався із холодних батарей. Спершу Воробус подумав що сталася якась аварія, але я помилився. Як сказали мені колеги, відключення тепла планове і його увімкнуть назад лише тоді коли температура повітря знову ж таки буде на межі морозів.

Тому, одразу ж попереджаю, якщо ви знаходитеся у великих приміщеннях освіти, то одягайтеся добре, бо тепла там точно у найближчі дні не буде.

Знаю, багато хто буде зараз говорити, що от для чого робити ці капості з теплом? Моя думка від цих людей буде відрізнятися, адже не секрет, що зараз країні як ніколи треба економити.

Терористи і надалі наступають, тому не знати якою буде ситуація із економікою взимку коли морози мають бути ще ті.

Також читайте:   Стихія, що її називають хаос

Щодо прогнозу погоди, то у найближчі дні на люд очікує суха та тепла погода. Воробус, чесно, вже подумує поїхати на опеньки. А чому б і ні? Вночі обіцяють тепло, тому «опенічки» мають полізти.

Як передає сайт пана Марсело, сьогодні та завтра температура повітря вдень більше 16-ти градусів вище нуля не прогріється. Вночі ж буде не менше 4 градусів із позначкою – «+».

В четвер, 6 листопада на Львів і взагалі очікує дуже тепла погода. Уявіть собі температура повітря вдень прогріється до, увага, +19 градусів тепла. Це як влітку. Дощів знову ж таки не буде.

А от в п’ятницю, суботу та неділю сонечко потрохи буде ховатися за хмари. На вулиці і надалі буде тепло, але час від часу будуть падати дощі.

Така погода протримається до понеділка як мінімум, після чого опади остаточно припиняться і весь наступний тиждень буде теплим.

Якби там не було, який би настрій не був, треба покидати набридливі комп’ютери та виходити на вулицю, багато гуляти і не забувати читати блог Воробуса адже ми працюємо для вас.

Залишайтеся з нами!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*