Воробус і автофани - Блог про Львів

Воробус і автофани

Автофани

Черговий робочий тиждень наступив. Тому, якби ми цього не хотіли треба збирати силу волі в кулак і братися до роботи.

Не забуває автор блогу – пан Воробус і за свій ресурс і читачів, які чекають все нових та нових історій, які відбулися як з ним самим так і у світі загалом.

Вчора, зокрема, Львів живи великим футболом адже черговий свій поєдинок у рамках чемпіонату України проводила команда нашого міста – львівські Карпати. Приймали ми на своєму стадіоні луганську Зорю і, на жаль, програли.

Не сказав би що Воробус аж так часто ходить на футбол, але дивлячись на вчорашню погоду і настрій вирішив таки сходити на гру і підтримати нашу команду.

Думав, гадав і вирішив цього разу по вболівати для себе незвично і погодився прийняти пропозицію пана Мар’яна взяти участь в автопробігу, який традиційно організовують автофани перед кожною домашньою грою.

Стартували ми від монументу Слави приблизно за чотири години до початку поєдинку. Чесно скажу не знав як мене прийме спільнота, яка вже давно організована, один одного знає.

Але, як показав час, фанатам футболу тут завжди раді. Люди просто беруть свої автівки, збираються і їдуть до команди в Брюховичі щоб згодом провести її на стадіон.

Якась мить, ми посідали у машини і помчалися за місто, саме там з готелю «Валентина» команда їхала на гру. По дорозі автор блогу розпитав люд як давно організувалися автофани, скільки машин так традиційно бере участь в автопробігу.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Бешикташ 1:4 Динамо (відео)

Воробус - автофан

Казали мені що вчора було близько 10-ти, а так бувало і до 30-ти. Можливо їх кількість пов’язана зараз із подорожчанням бензину. Важко сказати.

Якась мить і ми вже у Брюховичах. Спершу що зробив народ, так це зробив фото напам’ять. Подейкують це на фарт, адже команді як не крути треба вже перемагати і вилазити з низів турнірної таблиці.

Згодом голова автофанів – Шеф (хороший такий дядько) привітав від імені спільноти двох учасників із їхніми уродинами.

А далі під оплески автофанів команда почала «грузитися» в автобус. Порадував мене тут головний тренер нашої команди – Ігор Йовічевіч. Він привітався з людьми, подякував за підтримку і пообіцяв що буде старатися разом із командою не розчарувати своїх фанів.

Воробус з колегами

Автобус вирушив, за ними поїхали і автомобільні фани. Дорога на стадіон була цікавою, адже місто на мить зупинилося щоб пропустити зелено-білий ескорд якнайшвидше до стадіону.

Сам футбол трохи розчарував, бо команда програла, але у вашого автора залишилися позитивні емоції від вболівання із автофанами. Вони, до речі, також мають своє постійне місце на стадіоні «Україна». Це верх 16-ого сектору.

Ось таким от цікавим та пізнавальним виявився вчорашній футбольний день для вашого автора.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Дзеня 03.11.2014 пише:

    Приходіть–завжди будемо раді щось нове показати-=

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*