6 грудня – патріотичний спуск на Буковелі - Блог про Львів

6 грудня – патріотичний спуск на Буковелі

Патріотичний спуск на Буковелі

Робочий день завершився, але це не означає, що припиняє свою роботу блог Воробуса.

Однією публікацією автор точно порадує, а там вже дасться чутися можливо й буде наснага написати ще щось.

Як ви думаєте, про що будемо говорити в даній статті? Довгих вступів писати не буду, а скажу, що розмова буде знову ж таки про лижі адже сезон таки розпочався і якщо все буде добре, то на цих вихідних Воробус його також офіційно відкриє.

Як відомо, лижний сезон на Буковелі стартував ще вчора, 3 грудня. Людей було не так багато якби цього хотілося, але на це знову ж таки є вагома причина – робочий тиждень триває і багато хто просто не має змоги поїхати на відомий курорт.

Основний наплив людей очікується на вихідних. Зокрема, ваш покірний говорив сьогодні із працівником туристичної фірми, то жінка мені шепнула на вушко, що люд трохи назбирується і на вихідних на Буковель має їхати багато охочих.

В суботу, зокрема, на курорті має бути офіційне відкриття, багато камер, телевізійників, конкурсів, а також одна цікава подія.

Думаю всі добре знають, що зараз наша країна переживає не найкращі часи у своїй історії. На Сході країни і надалі гинуть люди і просто серце крається коли читаєш новини. Але, ми твердо віримо, що Україну ніхто не поділить і ми будемо єдині.

Також читайте:   Канатна дорога у парку "Знесіння": коли її відкриють?

Саме в честь відкриття, 6 грудня на Буковелі відбудеться флеш-моб єдності України. О 12 годині на трасі 2А відбудеться масовий спуск лижників та сноубордистів, які будуть мати патріотичні костюми України або ж синьо-жовту символіку.

Кожному, хто прийме участь у флеш-мобі організатори обіцяють подарунки – скіпаси на катання.

Але, в це ще не все. Масовому спуску з гори передуватиме виконання гімну України, а також провезення схилами державного прапору України.

Якщо Воробус таки оговтається від хвороби і добереться в суботу до Буковелю, то обов’язково прийме участь у цій події і по поверненні додому поділиться своїми враженнями.

Щодо траси, то 2А не є аж також простою як здається. Зокрема, лижникам-початківцям би не радив пробувати свої сили тут. Є велика ймовірність впасти.

Хоча, думаю організатори флеш-мобу це також врахують.

Тому, якщо ви будете згодом дивитися телебачення і побачите там вашого покірного із символікою України, то не дивуйтеся. Воробус ще той фанат лижних видів спорту.

Слава Україні, Слава Героям, Воїнам АТО і нехай нас всіх береже Господь.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*